ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Θέος: "Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και μέλλον, αφιερωμένη η πρόκριση στις οικογένειες των θυμάτων στα Τέμπη"

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Τάσος Θέος, ήταν χαρούμενος για τη σπουδαία πρόκριση που πέτυχαν οι παίκτες του στα τελικά του Euro2023 στη Μάλτα, τονίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έδειξε ότι έχει ταλέντο και μέλλον.

Η Εθνική Νεών νίκησε την Ιρλανδία 1-0 στην τελευταία αγωνιστική του Elite Round και προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όπου γνωρίζει ήδη τους πιθανούς αντιπάλους της.

Ο ομοσπονδίας τεχνικός της Κ19, Τάσος Θέος, συνεχάρη τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αμέσως μετά το ματς, τονίζοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και ταλέντο, ενώ αφιέρωσε την πρόκριση στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Θέος μετά την επιτυχία της Εθνικής Νέων: "Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση που κατακτήσαμε. Το άξιζαν 100%, γιατί πάλεψαν σε όλες τις αναμετρήσεις, ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια την Εθνική Ομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλο το τεχνικό επιτελείο που συνέβαλε τα μέγιστα για να βρίσκεται όλη η αποστολή ετοιμοπόλεμη σε κάθε παιχνίδι.

Ξέραμε πριν την έναρξη του τουρνουά την ποιότητα των παιδιών, καθώς δουλεύουμε μαζί τους 3-4 χρόνια και σε συνεργασία με τον σχεδιασμό του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, τον οποίον θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μας παρέχει σε όλους τους τομείς, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης.

Οι κόποι όλων ανταμείφθηκαν. Σήμερα αποδείξαμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και λαμπρό μέλλον. Ευελπιστώ ότι όλες οι ομάδες και όλοι οι υπεύθυνοι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα παιδιά της αποστολής.

Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους
".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EURO ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ