SPORTS & GOSSIP

Θεοδωροπούλου για Ταχτσίδη: "Στα σχέδιά μου να σβήσω το τατουάζ που έχω με το όνομα του πρώην συζύγου μου"

Θεοδωροπούλου για Ταχτσίδη: "Στα σχέδιά μου να σβήσω το τατουάζ που έχω με το όνομα του πρώην συζύγου μου"
INSTAGRAM /@LADY_THEO17

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη δήλωσε πως έχει σκοπό να σβήσει το τατουάζ, που έχει με το όνομα του ποδοσφαιριστή.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μίλησε για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA "Super Κατερίνα" και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόκειται να σβήσει το τατουάζ που έχει με το όνομα του ποδοσφαιριστή πάνω της.

"Είμαι μια χαρά, έχω την υγεία μου, τα παιδάκια μου, είναι όλα τέλεια. Για μένα έχει τελειώσει, το θέμα είναι πλέον μεταξύ των δικηγόρων μας.

Η ανάρτησή μου ήταν μια έκρηξη θυμού μετά από τόσους μήνες υπομονής. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εγώ θέλω να είναι καλά και τα παιδιά μου και εκείνος. Οι φωτογραφίες που ήμασταν στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί ήταν από τις 25 Μαΐου, απλά κυκλοφόρησαν τώρα. Ήταν πολύ πριν όλο αυτό το ξέσπασμα.

Ο πρώην σύζυγός μου είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Αν βρέθηκε πιο εντυπωσιακή από μένα μπράβο του. Καλά να είναι, δεν έχει βγει βέβαια ακόμη το διαζύγιο.

Αφού μπορεί και το κάνει, μπράβο του. Είναι στα μελλοντικά μου σχέδια να σβήσω το τατουάζ που έχω με το όνομα του πρώην συζύγου μου", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ