ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: “Πρέπει να ανταποκριθούμε”

INTIME SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο την Τετάρτη (8/1).

Ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ Καλλονής στο Φάληρο , απηύθυνε κάλεσμα στον “ερυθρόλευκο” κόσμο για να ενισχύσει την ομάδα στα παιχνίδια που έρχονται:

“Έπονται πολύ σημαντικοί αγώνες και θέλει προσοχή. Θέλω να παρακαλέσω τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα την Τετάρτη γιατί παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο.

Από εδώ και πέρα θα παίζουμε τρεις φορές την εβδομάδα και πρέπει να ανταποκριθούμε. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλους του φιλάθλους και ειδικότερα σε αυτούς του Ολυμπιακού”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

H SuperBALL επιστρέφει με την πρώτη αγωνιστική του 2ου γύρου της Super League (5/1). Συνεντεύξεις, στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από τις πρώτες αναμετρήσεις για το 2014. Σέντρα στις 21:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ