ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέμα της SPORT για τον Μπιέλ: "Λάτρεψα το πρότζεκτ που μου προσέφερε ο Ολυμπιακός"

Ο Πεπ Μπιέλ
Ο Πεπ Μπιέλ EUROKINISSI SPORTS

Η ισπανική ιστοσελίδα SPORT ετοίμασε θέμα για τον Πεπ Μπιέλ και φιλοξένησε μεταξύ άλλων δηλώσεις του για τον τρόπο που τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός.

Η σεζόν που διανύει φέτος ο Πεπ Μπιέλ με τον Ολυμπιακό έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των συμπατριωτών του πάνω του. Η ισπανικά εφημερίδα-ιστοσελίδα SPORT παρουσίασε τα επιτεύγματα του 26χρονου ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων σε θέμα της.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως με τα 15 συνολικά του γκολ φέτος (μαζί και τα έξι με την Κοπεγχάγη) είναι ο Ισπανός παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας.

Ο Μπιέλ μίλησε και στην ιστοσελίδα τονίζοντας για το πώς είπε το "ναι" στον Ολυμπιακό: "Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου προσέφεραν. Μου εξήγησαν τα πάντα που θέλουν να κάνουν και το λάτρεψα".

Φυσικά του έγινε ερώτηση και για τον Χάμες Ροντρίγκες: "Το να έχεις συμπαίκτες με το όνομα του και την ποιότητά του σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, το να περιτριγυρίζεσαι δηλαδή από τέτοιους ποδοσφαιριστές είναι προνόμιο".

Το θέμα της SPORT καταλήγει γράφοντας πως ο Μπιέλ είναι ενθουσιασμένος με την Αθήνα, τού θυμίζει την Μαγιόρκα και με την απόδοσή του εκτοξεύει την χρηματιστηριακή του αξία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ