ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θέμα χρόνου να τελειώσει του Σεμέδο στην Πόρτο σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Ρούμπεν Σεμέδο στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη
Ο Ρούμπεν Σεμέδο στο φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, είναι θέμα χρόνου να τελειώσει η υπόθεση του Σεμέδο στην Πόρτο, κάτι που μπορεί να συμβεί είτε την Παρασκευή (28/1), είτε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πόρτο για τον Σεμέδο βρίσκονται σε εξέλιξη, όμως όπως φαίνεται η υπόθεση αυτή βαίνει προς το τέλος της, δεδομένου του γεγονότος ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, είναι θέμα χρόνου να τελειώσει η μετακίνηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού στους Δράκους. Όπως αναφέρει η O Jogo, ο Σεμέδο θα πάει δανεικός στην Πόρτο με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.

Η Record δίνει πληροφορίες για τα ποσά που θέλει ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι ζητούν ένα εκατομμύριο για τον εξάμηνο δανεισμό του και επτά εκατομμύρια ρήτρα αγοράς. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της Πόρτο θέλουν να ρίξουν αυτά τα νούμερα. Πάντως, όπως και να έχει, φαίνεται πως το deal θα προχωρήσει, καθώς είναι κάτι που θέλουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Η υπόθεση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, μπορεί να κλείσει είτε σήμερα (28/1), είτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ενδιαφέρον για τον Γκενούς σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ

Σύμφωνα με το calciomercato και γαλλικά ΜΜΕ, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο 21χρονος αριστερός μπακ, Χακίμ Γκενούς. Ο Γάλλος αγωνίζεται στην Αούστρια Λούστεναου στη β' κατηγορία της Αυστρίας.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχουν επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να επιτευχθεί το deal. Αν υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον ο παίκτης αφορά τον Ολυμπιακό Β', ο οποίος έχει αποκτήσει τον Αλμίρ Κλίτσα γι' αυτή τη θέση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ