LA LIGA

Θέλτα - Ρεάλ 1-4: Ανωτερότητα και νίκη χωρίς Καζεμίρο

Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Λούκα Μόντριτς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Θέλτα για τη La Liga 2022-2023 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
Ο Βινίσιους της Ρεάλ πανηγυρίζει με τον Λούκα Μόντριτς γκολ που σημείωσε κόντρα στη Θέλτα για τη La Liga 2022-2023 στο "Μπαλαΐδος", Βίγκο | Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 © 2022 LALO R. VILLAR/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ πέρασε στη μετά-Καζεμίρο εποχή, αλλά δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με αντίπαλο τη Θέλτα στο Βίγκο, παίρνοντας τη νίκη με 4-1.

Η Ρεάλ αποχαιρέτησε τον Καζεμίρο πριν από λίγες ώρες, όμως όχι και την ανωτερότητά της σε παιχνίδια απέναντι σε ομάδες όπως η Θέλτα. Το τελικό 4-1 στο Βίγκο για τη 2η αγωνιστική της La Liga ήταν ενδεικτική για τη διαφορά επιπέδου των πρωταθλητών Ευρώπης και Ισπανίας.

Τη θέση του Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου στην ενδεκάδα πήρε αναπόφευκτα ο Φεντερίκο Βαλβέρδε, αλλά όχι και στο γήπεδο. Ο Ουρουγουανός μέσος έπαιξε ως δεξί εξτρέμ, με τους Λούκα Μόντριτς, Ορελιέν Τσουαμενί και Εντουαρντό Καμαβινγκά να σχηματίζουν τη μεσαία γραμμή των "μερένγκες".

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτ, όμως ο Ιάγκο Άσπας ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο στο 23'. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και βρήκαν ένα υπέροχο γκολ με σουτ του Μόντριτς εκτός περιοχής και με κόντρα του Βινίσιους. Όταν όλα είχαν κριθεί, ο Βαλβέρδε έκανε το 4-1 στο 66' και ο Εντέν Αζάρ παραλίγο να βάλει το κερασάκι, όμως ο Αγκουστίν Μαρτσεσίν έπιασε το πέναλτί του (και το ριμπάουντ του Μπενζεμά).

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

η

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ