Θέλτα: Ενίσχυση με Βεσίνο για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League

Σε μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League, Θέλτα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ματίας Βεσίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Μετά από 13 χρόνια παρουσίας στην Ιταλία όπου φόρεσε τη φανέλα πέντε διαφορετικών ομάδων (Φιορεντίνα, Κάλιαρι, Έμπολι, Ίντερ και Λάτσιο) ο Ματίας Βεσίνο αλλάζει παραστάσεις και μετακομίζει στην Ισπανία.
Αυτό θα γίνει για χάρη της Θέλτα, με τον 34χρονο Ουρουγουανό αμυντικό μέσο να μένει ελεύθερος από την Λάτσιο λίγο πριν λήξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος και η Θέλτα να το εκμεταλλεύεται, για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
“Από έξω μπορείς να δεις τη σύνδεση που υπάρχει μεταξύ της ομάδας και των οπαδών της Θέλτα. Τα αποτελέσματα έρχονται μέσα από αυτή τη σχέση”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Γαλιθιάνων ο Βεσίνο, ο οποίος θα τεθεί και εκείνος αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ στο διπλό ραντεβού των δύο ομάδων για τα playoffs του Europa League στις 19 και 26 Φεβρουαρίου.