LA LIGA

Θέλτα - Έλτσε 3-1: Επιστροφή στις νίκες με Μίνα

Ο Σάντι Μίνα της Θέλτα στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο
Ο Σάντι Μίνα της Θέλτα 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Η Θέλτα νίκησε 3-1 την Έλτσε με τον Σάντι Μίνα να πετυχαίνει δύο τέρματα και να δίνει στην ομάδα του την πρώτη νίκη μετά από πέντε αναμετρήσεις (VIDEO).

Επιστροφή στις νίκες για τη Θέλτα η οποία επικράτησε της Έλτσε με 3-1 με τον Σάντι Μίνα να πετυχαίνει δύο τέρματα και τον Νολίτο να μοιράζει δύο ασίστ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Η Θέλτα στην αρχή δυσκολεύτηκε και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 45' μετά από ασίστ του Νολίτο και γκολ του Σάντι Μίνα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Μέντεζ μετά από πάσα και πάλι του Νολίτο.

Η Έλτσε μείωσε σε 2-1 στο 50' με τον Ριγκόνι αλλά η Θέλτα βρήκε και τρίτο τέρμα στο 68' και πάλι με τον Σάντι Μίνα ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 3-1.

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μάγιο, Αραούχο, Μουρίλο, Μάρτιν, Μέντεζ (76' Φερέιρα), Τάπια, Σουάρεθ, Νολίτο (63' Σολάρι), Σάντι Μίνα (76' Μπέλτραν), Ιάγκο Άσπας.

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Κιφουέντες, Βερντού, Γκονζάλες (46' Κάλβο), Μοχίκα (31' Μορέντε), Φεράντεζ (27' Σάντσες), Γκούτι, Μαρκόν, Ριγκόνι, Γκαρίγιο, Μπόιγ

PHOTO CREDITS: 2021 Jose Breton/Associated Press

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ