ΠΑΟΚ

Θέλει να ρίξει την ποινή του Κάτσε

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ έκανε έφεση για την τιμωρία των τριών αγωνιστικών του Έργκους Κάτσε που εκδικάζεται την Τετάρτη. Ποιο είναι το σκεπτικό των "ασπρόμαυρων" για να πέσει η ποινή.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο παίκτες με κόκκινη κάρτα στις δύο πρώτες αγωνιστικές των play offs. Ο Έργκους Κάτσε αποβλήθηκε για τον καυγά με τον Μπαρμπόζα στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης για το πολύ σκληρό τάκλιν πάνω στον Ζέκα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν αρχίσει προσπάθεια να μειώσουν όσο είναι δυνατόν τις συνέπειες από τις αποβολές. Στην περίπτωση του Κάτσε που τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας με τρεις αγωνιστικές, έχει ασκηθεί έφεση που θα εκδικαστει αύριο από τη δευτεροβάθμια της ΕΠΟ.

Ο ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο νεαρός μέσος απώθησε και δεν χτύπησε τον Πορτογάλο της ΑΕΚ και εκεί πάνω ποντάρει ότι μπορεί να ρίξει την ποινή σε δύο αγωνιστικές. Ανάλογη τακτική θα ακολουθήσει και στην περίπτωση Τζιόλη, αν η τιμωρία του είναι πάνω απο μία αγωνιστική.

“Ευχαριστώ” ΠΑΟΚ σε Ατρόμητο-Σπανό

Ο ΠΑΟΚ έκανε προπόνηση το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις του Ατρομήτου και με προσωπική επιστολή στον Γιωργο Σπανό ευχαρίστησε για τη φιλοξενία. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΠΑΕ δηλώνουν δημόσια: “οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια εκείνον και τη διοίκηση του Ατρομήτου για την παραχώρηση όλων των προπονητικών εγκαταστάσεων για την χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας στην Αθήνα. Οι εντυπώσεις από την φιλοξενία ήταν εξαιρετικές”.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ