ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέαμα και… ήθος στο N’JOY UNI-League 13

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών συνεχίζει τη συναρπαστική του αγωνιστική δράση με παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα.

Στα ματς της Αθήνας είχαμε συνολικό απολογισμό 165 (!) γκολ σε 13 αγώνες. Σημειώνεται εδώ ότι το πρωτάθλημα διακόπτεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και συνεχίζεται αμέσως μετά, με την ίδια, υψηλή αγωνιστική ένταση.

Πέραν από το υψηλό θέαμα, αυτό που κάνει το πρωτάθλημα N’JOY UNI-League 13 τόσο ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι σε κανένα από τα ματς των πρώτων αγωνιστικών δεν έχει παρατηρηθεί ποδοσφαιριστής με κάρτα! Μία ξεχωριστή αναμφίβολα διαπίστωση για το πνεύμα και την ευρύτερη κουλτούρα που διέπει τη διοργάνωση! Η συνεργασία με τo RED BULL φυσικά συνεχίζεται για 4η χρονιά, δίνοντας φτερά στους παίχτες όποτε χρειάζεται και… πιστέψτε μας, χρειάζεται συχνά. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το RED BULL έχει την τιμητική του πριν και μετά τα ματς.

Το N’JOY έπαιξε, παίζει και θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα πρωταγωνιστικό ρόλο στις καρδιές των φοιτητών καθώς είναι το brand σοκολατούχου γάλακτος που αγαπήθηκε όσο λίγα γιατί πολύ απλά είναι το brand που έδειξε έμπρακτα τη στήριξή του στον μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό φοιτητικό θεσμό. To CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το sos για κάθε φοιτητή.

Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του N’JOY UNI-League. Ας μην ξεχνάμε πως η Πρωταθλήτρια Ομάδα του N’JOY UNI-League προκρίνεται στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball της EMF (European Minifootball Federation).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ