Θανέλας: “Μπορούμε τον στόχο”

Την απαραίτητη προσοχή και πειθαρχία ζήτησε ο τεχνικός του Ηλυσιακού Φώτης Θανέλας από τους παίκτες του , ώστε οι "κιτρινόμαυροι" να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Αστέρα
”
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες. Για εμάς η νίκη αποτελεί ένα σκαλοπάτι, πού θα μας φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία, ώστε να βρεθούμε κοντά στις προνομιούχες θέσεις για την άνοδο. Πρέπει να επιδείξουμε σοβαρότητα, πειθαρχία, και συνοχή για να φθάσουμε στο στόχο μας. Προετοιμαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, και οι παίκτες έχουν κατανοήσει τη σημασία του αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι στη τελική στροφή και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε το μεγάλο στόχο“.
Ο προπονητής της ομάδας των Ιλισίων θα στερηθεί την παρουσία στον αγώνα των Κάμπα και Μακρή που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, κάτι που έχει συνηθίσει ο νεαρός τεχνικός: ”
Είναι σημαντικές, όμως δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε απουσίες, έτσι θα έλεγα, πώς μάθαμε να λειτουργούμε κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Αυτοί που θα κληθούν να παίξουν, πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Απουσίες είχαμε και στο ματς με τον Μεσσηνιακό, όμως η ομάδα έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και φθάσαμε στη νίκη. Αυτό περιμένω να δω και την Κυριακή
“.
O πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χρηστοβασίλης επισκέφθηκε τους παίκτες στην προπόνηση της ομάδας, ζητώντας τους να πάρουν τη νίκη εναντίον του Εθνικού Αστέρα.