REX TIPS

Θα "βρέξει" γκολ σε Μόναχο και Σεβίλλη

Θα "βρέξει" γκολ σε Μόναχο και Σεβίλλη
LLUIS GENE/POOL VIA AP

Ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς της Τετάρτης (23/6) στο Euro.

Γεια είμαι ο Rex και για σήμερα, θα σας δώσω μία συμβουλή: κρατήστε ομπρέλα θα βρέξει γκολ.

Κάτι μου λέει ότι θα "βρέξει" πολλά γκολ και όχι σε ένα γήπεδο, αλλά σε δύο. Στην Σεβίλλη και στο Μόναχο, οι Ισπανοί και οι Γερμανοί θα αποχωριστούν το κοινό τους γιορτάζοντας την πρόκριση τους στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, με εμφατικές νίκες. Επειδή είμαι πάντοτε τακτικός, ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Οι Ισπανοί προκαλούν ζαλάδα

Οι Ισπανοί μου προκαλούν ζαλάδα. Βλέποντας συνέχεια την μπάλα να πηγαίνει δεξιά και αριστερά χωρίς νόημα, να ανταλλάσσουν ένα σωρό ακίνδυνες πάσες, λησμονούσα, τις όμορφες στιγμές που πέρναγα όταν έβλεπα την Σουηδία, να προσπαθεί να βρει γκολ με τους Σλοβάκους, χωρίς να ξέρουν πώς να ανταλλάξουν μία πάσα μεταξύ τους.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Σλοβάκοι δεν άντεξαν, λύγισαν από έναν αντίπαλο, που δεν είχε την δυνατότητα να περάσει μία πάσα προς την περιοχή, που ο μόνος τρόπος για να απειλήσει, ήταν να πάρει την μπάλα ο Ίσακ και να αρχίσει να τους περνάει όλους.

Τον φοβούνται το χρόνο

Ξέρω να μυρίζω τον φόβο. Σας ενημερώνω πως οι Σλοβάκοι όσο περνάει ο χρόνος φοβούνται όλο και περισσότερο. Φοβούνται γιατί δεν έχουν δυνάμεις. Την Ισπανία, δεν την βλέπω να πηγαίνει μακριά στην διοργάνωση, έχει όμως ανάγκη από μία εμφατική νίκη, για να "κοροϊδέψει" και αυτή τη νίκη έχει τον κατάλληλο αντίπαλο για να την πετύχει. Η νίκη της Ισπανίας με over 2,5 δίνεται σε απόδοση 1,75 στη Stoiximan. Σε όλα τους τα παιχνίδια οι Σλοβάκοι έχουν δεχτεί αφόρητη πίεση στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, σήμερα θα έχουν χάσει και την πρόκριση και θα τα παρατήσουν. Το να μπει το γκολ από το 80ό λεπτό και μετά προσφέρεται σε απόδοση 2,40 στη Stoiximan.

Η πιο επιθετική ομάδα στην διοργάνωση

Οι Γερμανοί δεν έχουν ανάγκη τους αντιπάλους τους, για να πετύχουν πολλά τέρματα. 4 έβαλαν στην Πορτογαλία, που ο προπονητής τους κατέβηκε με αμυντικό σχήμα. Οι Ούγγροι φεύγουν από την Βουδαπέστη, που είχαν την χαρά να παίζουν άμυνα με την βοήθεια του κόσμου τους και πάνε στο Μόναχο για να αντιμετωπίσουν την πιο επιθετική ομάδα της διοργάνωσης. Με τους Γερμανούς χαίρεσαι το ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες ψηλά, όλοι προσπαθούν να πετύχουν γκολ και υπάρχουν και χώροι για τον αντίπαλο. Η νίκη της Γερμανίας με over 3,5 προσφέρεται σε απόδοση 2,18 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ