ΚΗΦΙΣΙΑ

Το story του Τετέι μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του: "Δεν πάει άλλο"

Ο Τετέι με τη φανέλα της Κηφισιάς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 17 Ιανουαρίου 2024
Ο Τετέι με τη φανέλα της Κηφισιάς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ | 17 Ιανουαρίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Μετά την καταγγελία που έκανε για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του από άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο του Βόλου, ο φορ της Κηφισιάς, Ανδρέας Τετέι, έκανε ανάρτηση μέσω Instastory ζητώντας να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό.

Ο Ανδρέας Τετέι ήταν το πρόσωπο που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα στο φινάλε του αγώνα της Κηφισιάς με τον Βόλο για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League (0-0) αφού κατήγγειλε μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV ότι κατά τη διάρκεια του ματς των δύο ομάδων δέχτηκε ρατσιστική επίθεση, από άνθρωπο που βρισκόταν στον πάγκο των Θεσσαλών.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο 22χρονος επιθετικός αφού λίγη ώρα αργότερα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και μέσω Instastory ζήτησε να μπει ένα τέλος στον ρατσισμό, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία γενικότερα.

Το story του Τετέι μετά την καταγγελία για ρατσιστική επίθεση εις βάρος του: "Δεν πάει άλλο"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ INSTASTORY ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΤΕΤΕΙ

"Ας μπει ένα τέλος στα φαινόμενα ρατσισμού στον αθλητισμό και την κοινωνία μας! Δεν πάει άλλο! Ο αθλητισμός οφείλει να είναι ένα πεδίο ευγενούς άμιλλας και όχι εξαπόλυσης ρατσιστικών σχολίων και τακτικών", σχολίασε χαρακτηριστικά.

TAGS ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ