ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τέσσερις προσθήκες στον Αγροτικό

Τέσσερις προσθήκες στον Αγροτικό
INTIME SPORTS

Με την φανέλα του Αγροτικού Αστέρα θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Στάθης Στεφανίδης, Γιώργος Μάντζιος, Γιώργος Χαιρόπουλος και Γιώργος Μαργαρίτης. Κυκλοφορούν τα διαρκείας για τη νέα χρονιά

Η νέα διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα έχει πιάσει για τα καλά δουλειά και προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά λοιπόν της δεκατρείς ανανεώσεις συμβολαίων που έκανε την Πέμπτη η ΠΑΕ, την Παρασκευή προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων παικτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: " Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γιώργος Μάντζιος (μεταγραφή από Οδυσσέα Κορδελιού), Γιώργος Χαιρόπουλος (μεταγραφή από Οδυσσέα Κορδελιού), Στάθης Στεφανίδης (έμεινε ελεύθερος από Ηλιούπολη), Γιώργος Μαργαρίτης (δανεικός από ΠΑΣ Γιάννινα)".

Από εκεί και πέρα, η πρώτη προπόνησης της ομάδας του Αγροτικού, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Γιώργου Κούτση, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 2 Αυγούστου στις 19.00 στο γήπεδο του Π.Μ.Α.Σ Αγροτικός Αστήρ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και η πρώτη προπόνηση της ομάδας Νέων, στο "τιμόνι" της οποίας θα βρίσκεται πλέον ο προπονητής Νίκος Σακελλαρίδης.

Τα διαρκείας

Τέλος, ξεκίνησε, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2011-2012. Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας, κατανοώντας απόλυτα τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας - όπως και όλοι οι Έλληνες- αποφάσισε να μειώσει περαιτέρω τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, ευελπιστώντας να στηριχθεί από όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους ποδοσφαίρου. Οι φετινές κάρτες θα κοστίζουν 100 ευρώ και 150 ευρώ.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ