ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τεσσάρα" της Λίβερπουλ στη Μάντσεστερ

Liverpool midfielder Mohamed Salah (11) controls the ball during the first half of an International Champions Cup tournament soccer match against Manchester United, Saturday, July 28, 2018, in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Carlos Osorio)
AP Photo/Carlos Osorio AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Χρησιμοποιώντας τους λεγόμενους "βασικούς" στη μεσοεπιθετική της γραμμή η Λίβερπουλ συνέτριψε με 4-1 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλική αναμέτρηση στις ΗΠΑ. Τρομερό γκολ με ανάποδο ψαλίδι του Σατσίρι.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε προειδοποιήσει τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι το... τουρ στις ΗΠΑ μπορεί να περιλαμβάνει μερικές βαριές ήττες. Η Λίβερπουλ φρόντισε να τον... επιβεβαιώσει. Έχοντας αποφασίσει να παραταχθεί με την "κανονική" της μεσοεπιθετική γραμμή, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ συνέτριψε με 4-1 τη γεμάτη απουσίες Μάντσεστερ, κάνοντας... πάρτι στο Αν Άρμπορ του Μίτσιγκαν.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε πέναλτι του Μανέ - το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ - με τον Αντρέας Περέιρα να ισοφαρίζει 5 λεπτά αργότερα με τρομερή εκτέλεση φάουλ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο η Λίβερπου ξέσπασε.

Η είσοδος του φορμαρισμένου Ντάνιελ Στάριτζ έδωσε πνοή στην ομάδα του Κλοπ, με τον Άγγλο επιθετικό να κάνει το 2-1 στο 66'. Έξι λεπτά αργότερα, ο Σέγι Ότζο με πέναλτι έκανε το 3-1, για να έρθει ο Σατσίρι στο 82' να διαμορφώσει το τελικό 4-1 με ένα τρομερό ανάποδο ψαλίδι .



AP Photo/Carlos Osorio
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ