ΑΡΗΣ

Τερζής: "Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Γκρέι, θα μας βοηθήσει σημαντικά"

Ο Τόλης Τερζής στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Ο Τόλης Τερζής στην αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο INTIME

Ο Τόλης Τερζής δήλωσε ότι ο Γκρέι θα βοηθήσει σημαντικά τον Άρη και ελπίζει να είναι σύντομα έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα τους κίτρινους.

Ο άμεσος συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος, Τόλης Τερζής, σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη φιλική αναμέτρηση με τη Γάνδη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αντρέ Γκρέι, για τον οποίο θεωρεί ότι θα τον βοηθήσει σημαντικά, εκφράζοντας την ελπίδα να μπορεί να το κάνει άμεσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόλης Τερζής: Για το ματς και το συμπέρασμα που είχε: "Βελτιώθηκε η αμυντική μας λειτουργία. Δοκιμάσαμε μια διαφορετική διάταξη και ελαχιστοποιήσαμε τα λάθη μας σε σχέση με το Αμβούργο. Δεν δεχθήκαμε φάσεις. Στο επιθετικό συνεχίσαμε όπως με το Αμβούργο. Είμαστε βελτιωμένοι και συνεχίζουμε έτσι".

Για τον Γκρέι: "Τον έχουμε δει εδώ και ένα μήνα. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Γκρέι. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής στην περιοχή. Σκοράρει με όλους τους τρόπους. Με το δεξί, με το αριστερό, με το κεφάλι. Θα μας βοηθήσει σημαντικά. Το θέμα είναι να έρθει γρήγορα σε καλή κατάσταση για να μας βοηθήσει άμεσα".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ