EURO 2020

Τερίμ: "Δεν θα μου κάνει έκπληξη να δω την Τουρκία στον τελικό"

Ο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League (23 Μαρτίου 2020)
Ο Φατίχ Τερίμ στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League (23 Μαρτίου 2020) @ 2020 LEFTERIS PITARAKIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Φατίχ Τερίμ εκθείασε τις Ιταλία και Τουρκία που θα ριχτούν πρώτες στη μάχη του Euro 2020 ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η εθνική ομάδα της χώρας του μπορεί να φτάσει ακόμα και στον τελικό της διοργάνωσης.

Ιταλία και Τουρκία συνθέτουν το ζευγάρι του εναρκτήριου παιχνιδιού του Euro 2020 το βράδυ της Παρασκευής (9/6), με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να εμφανίζεται να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε εκείνη του Σενόλ Γκιουνές έχοντας υπέρ της τόσο την έδρα (το ματς θα γίνει στο Ολίμπικο) όσο και την εξαιρετική αγωνιστική φόρμα της την τελευταία διετία.

Σύμφωνα πάντως με τον Φατίχ Τερίμ, όποια ομάδα υποτιμήσει την Τουρκία θα το πληρώσει ακριβά, εκφράζοντας την άποψη πως τόσο εκείνη όσο και η σκουάντρα ατζούρα είναι ικανές για μεγάλα πράγματα στο φετινό τουρνουά.

"Το Τουρκία - Ιταλία είναι μία κόντρα μεταξύ μίας ομάδας που μπορεί να φτάσει μέχρι τέλους και μίας που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε όλους.

Εάν κάποια ομάδα μας υποτιμήσει, τόσο το χειρότερο για εκείνη, δεν θα μου έκανε έκπληξη να δω την Τουρκία στον τελικό", τόνισε ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας σε συνέντευξή του στην "Corriere della Sera", για να προσθέσει αναφορικά με του ατζούρι:

"Ο Μαντσίνι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Η Ιταλία είναι συμπαγής, συγκροτημένη και με σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ της".

TAGS EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ