ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Ο Ρονάλντο είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, θέλω να πάρω το καλύτερο από εκείνον"

Τεν Χαχ: "Ο Ρονάλντο είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα, θέλω να πάρω το καλύτερο από εκείνον"
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Έρικ τεν Χαχ έκανε αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή το νικητήριο γκολ του Πορτογάλου φορ απέναντι στην Έβερτον την περασμένη Κυριακή, με τον Ολλανδό προπονητή να υποστηρίζει πως ο CR7 είναι πλέον σε καλύτερη κατάσταση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε μετά τη συντριβή με 6-3 από την Σίτι καθώς πανηγύρισε δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες και μάλιστα με ανατροπή (3-2 την Ομόνοια στο Europa League και 2-1 την Έβερτον στην Premier League) και ένας από τους παίκτες που έκανε "θόρυβο" τις τελευταίες ημέρες είναι ο Κριστιάνο Ροναλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν βασικός στο ματς με την Ομόνοια και είχε συμμετοχή σε ένα γκολ ενώ την περασμένη Κυριακή μπήκε ως αλλαγή στο ματς με την Έβερτον μετά τον τραυματισμό του Μαρσιάλ και έγραψε ιστορία, γράφοντας το τελικό 2-1 για τους κόκκινους διαβόλους με το γκολ Νο 700 στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο CR7 ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του εντός της ομάδας και ο Έρικ τεν Χαχ δεν θα μπορούσε να "κλείσει τα μάτια" σε αυτό το γεγονός, με τον Ολλανδό να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια στο "Ολντ Τράφορντ" το βράδυ της Πέμπτης (13/10, 22:00, COSMOTE SPORT 3 HD, LIVE από SPORT24), και να δηλώνει με νόημα:

"Θέλω να τον υποστηρίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε συγκεκριμένες απαιτήσεις από τους παίκτες και από αυτό που περιμένουμε σε κάθε θέση. Θέλω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό του, είναι σε καλύτερη φόρμα τώρα και είμαι χαρούμενος για αυτό.

Στην αρχή, το πρόβλημα ήταν η έλλειψη φυσικής κατάστασης, αποδείχτηκε για μία ακόμα φορά πως ουδείς μπορεί να χάσει μία προετοιμασία", τόνισε ο Τεν Χαχ, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι ο Ρονάλντο δεν θα αποδεχτεί την κατηγορία που του έχει απευθύνει η FA για απρεπή συμπεριφορά στο ματς της περασμένης σεζόν απέναντι στην Έβερτον, όταν και έριξε κάτω το κινητό ενός παιδιού στις εξέδρες.

Όσον αφορά στο ματς με την Ομόνοια και τι είναι αυτό που ζητάει από την ομάδα του στη φάση των ομίλων, ήταν σαφής: "Το έχω πει στους παίκτες μου εδώ και μερικές εβδομάδες, πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, πως είναι σημαντικό να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο.

Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς αλλά είναι προφανές ότι θέλουμε να αποφύγουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση του ομίλου".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ