ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Η πέμπτη θέση μπορεί να οδηγήσει στο Champions League, να παλέψουμε για αυτήν"

Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς του FA Cup κόντρα στην Νότιγχαμ | 28 Φεβρουαρίου 2024
Ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς του FA Cup κόντρα στην Νότιγχαμ | 28 Φεβρουαρίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η ήττα στο ντέρμπι από την Σίτι δεν απογοήτευσε τον Έρικ τεν Χαχ, με τον Ολλανδό να τονίζει πως οι πολίτες είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και να εκφράζει την πίστη του πως η Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να έχει ελπίδες για έξοδο στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί απέναντι στην Σίτι το προβάδισμα που είχε στο φινάλε του πρώτου μέρους με το γκολ του Ράσφορντ και το φινάλε βρήκε τους παίκτες της αποχωρούν με σκυμμένο το κεφάλι από το χορτάρι του "Έτιχαντ" έχοντας ηττηθεί με 3-1 από την συμπολίτισσά τους για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Από την πλευρά του πάντως, ο Έρικ τεν Χαχ προσπάθησε να διατηρήσει σε υψηλό βαθμό την ψυχολογία των συμπαικτών του μετά από αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα που άφησε τους κόκκινους διαβόλους στο -11 από την 4η Άστον Βίλα, υποστηρίζοντας πως υπάρχουν ακόμα ελπίδες για το Champions League από τη στιγμή που μπορεί και η 5η θέση να δώσει εισιτήριο.

"Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην Σίτι, ας μην ξεχνάμε ότι είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή", δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός, για να προσθέσει με νόημα:

"Μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα τα πράγματα. Ακολουθεί για εμάς ακόμη ένας τελικός (σ.σ. με την Έβερτον το ερχόμενο Σάββατο) και θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε στην τετράδα. Θα πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας.

Η πέμπτη θέση μπορεί να είναι θέση για το Champions League οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για αυτήν. Μέσα στο 2024 έχουμε παρουσιάσει πρόοδο. Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα η κάθε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε άλλη".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ