ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Εσωτερικό ζήτημα η απουσία του Ράσφορντ από το ματς με την Νιούπορτ"

Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα
Ο Έρικ τεν Χαχ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άστον Βίλα 2023 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε το κάζο από την Νιούπορτ όμως το ματς της άφησε σημάδια στο φινάλε, με τον Ράσφορντ να μένει εκτός αποστολής και τον Έρικ τεν Χαχ να κάνει λόγο για εσωτερικό ζήτημα της ομάδας.

Η περασμένη σεζόν βρήκε τον Μάρκους Ράσφορντ να εντυπωσιάζει με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17 γκολ σε 35 ματς πρωταθλήματος) και να έχει καθοριστική συμβολή στην επιστροφή της στους τίτλους μετά από πέντε χρόνια ανομβρίας (πήρε το League Cup), όμως φέτος είναι η σκιά του παλιού καλού εαυτού του.

Αυτό αποτυπώνεται ανάγλυφα από την πενιχρή βοήθειά του στο σκοράρισμα (4 γκολ σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) ενώ σα να μην έφτανε η κακή αγωνιστική σεζόν του ήρθε να χύσει ξανά την καρδάρα με το γάλα, με ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Αυτό είχε να κάνει με ταξίδι που έκανε μεσοβδόμαδα στο Μπέλφαστ και τα νυχτοπερπατήματά του εκεί (οι κάμερες τον "συνέλαβαν" σε κατάσταση μέθης έξω από μπαρ), με τον Άγγλο διεθνή φορ να επιστρέφει στο Μάντσεστερ την Παρασκευή και να δηλώνει άρρωστος στον προπονητή του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Νιούπορτ Κάουντι.

Στο ματς αυτό, οι κόκκινοι διάβολοι ίδρωσαν αλλά τελικά πήραν την πρόκριση (επιβλήθηκαν με 4-2 εκτός έδρας) στη φάση των "16" του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Έρικ τεν Χαχ να καλείται να καταθέσει την άποψή του για την απουσία του Ράσφορντ από την αποστολή και να κάνει λόγο για ζήτημα που θα τακτοποιηθεί εντός της ομάδας.

"Ο Ράσφορντ δήλωσε άρρωστος την Παρασκευή και τέθηκε εκτός αποστολής. Τα υπόλοιπα είναι εσωτερικό ζήτημα. Θα το τακτοποιήσω, όλη η ομάδα θα το τακτοποιήσει.

Μιλήσαμε για το περιστατικό, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, προχωράμε", δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής, με την "Sun" να αναφέρει πάντως σε δημοσίευμά της πως ο παίκτης απειλείται με πρόστιμο, που θα αντιστοιχεί σε μισθούς δύο εβδομάδων, ήτοι 700 χιλιάδων ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ