ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τεν Χαχ: "Είναι θέμα χρόνου να δείξουμε τους πραγματικούς μας εαυτούς"

Τεν Χαχ: "Είναι θέμα χρόνου να δείξουμε τους πραγματικούς μας εαυτούς"
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του με τη Φούλαμ για την Premier League @2022 AP IMAGES/LEILA COKER

Την πεποίθηση ότι μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει γύρω από την ομάδα, εξέφρασε ο Έρικ Τεν Χαχ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα κόντρα στη Νιούκαστλ για τον θεσμό του Carabao Cup.

Τα σκήπτρα του Carabao Cup θα κληθεί να υπερασπιστεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνοντας απαιτητικά ματς, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Νιούκαστλ το βράδυ της Τετάρτης (01/11, 22:15).

Οι "Καρακάξες" πετυχαίνουν τους "Κόκκινους Διαβόλους" σε κακό φεγγάρι, θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα αγωνιστικά και εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την έναρξη της σεζόν η ομάδα του Μάντσεστερ, με στόχο να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Παρά το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Ολντ Τράφορντ", αφήνοντάς τη στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League με 15 πόντους ύστερα από 10 αγωνιστικές, ο προπονητής του αγγλικού συλλόγου, Έρικ Τεν Χαχ, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του σημερινού (01/11) αγώνα κόντρα στο σύνολο του Έντι Χάουι φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν.

"Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να δείξουμε τους πραγματικούς μας εαυτούς", τόνισε αρχικά, πριν αναφερθεί στην πίεση της επιτυχίας που υπάρχει πάνω από την ομάδα: "Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάθε παιχνίδι έχει υψηλό διακύβευμα. Κάθε μέρα, υπάρχει πίεση σε όλους όσους εμπλέκονται σε αυτόν τον σύλλογο. Αλλά σύντομα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είμαι σίγουρος".

Παρόλα αυτά, η βεβαιότητα του Ολλανδού τεχνικού για την αντιστροφή του κλίματος και των αποτελεσμάτων εντός γηπέδου μπορεί να υπάρχει, ωστόσο τα στατιστικά της ομάδας του, τουλάχιστον στην Premier League, είναι άκρως ανησυχητικά για έναν σύλλογο του διαμετρήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" μετά από το πέρας 10 αγωνιστικών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, έχουν αρνητική διαφορά (-5) στα γκολ που έχουν πετύχει (11 - 12η καλύτερη επίθεση) και σε αυτά που έχουν δεχθεί (16 - 9η χειρότερη άμυνα), ενώ στη μέση της λίστας βρίσκονται σε ότι έχει να κάνει με τους xPoints (τους πόντους που θα έπρεπε να έχουν συγκεντρώσει βάσει της απόδοσής τους στα παιχνίδια) και τα xGoals αφαιρουμένων των πέναλτι.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ LEAGUE CUP ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ