ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τέλος ο Σαμπαόλι από Φλαμένγκο, φαβορί για τη θέση του ο Τίτε

Ο Χορχέ Σαμπαόλι στον πάγκο της Φλαμένγκο σε ματς για το Copa Libertadores απέναντι στην Ολίμπια | 10 Αυγούστου 2023
Ο Χορχέ Σαμπαόλι στον πάγκο της Φλαμένγκο σε ματς για το Copa Libertadores απέναντι στην Ολίμπια | 10 Αυγούστου 2023 @2023 JORGE SAENZ/AP IMAGES

Ο Χόρχε Σαμπαόλι είδε την πόρτα της εξόδου της Φλαμένγκο μόλις πέντε μήνες μετά από την πρόσληψή του, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τον Τίτε για να τον αντικαταστήσει.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Χόρχε Σαμπαόλι απολύθηκε από την Σεβίλλη όμως δεν έμεινε για πολύ στο ταμείο ανεργίας. Και αυτό γιατί προέκυψε η περίπτωση της Φλαμένγκο που αναζητούσε προπονητή, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν και να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024.

Δυστυχώς για τον 63χρονο Αργεντινό προπονητή τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα επιθυμούσε ο ίδιος, με τα αποτελέσματα στο χόρτάρι να μην είναι ικανοποιητικά και το βράδυ της Πέμπτης (29/09) να έρχεται το φινάλε της σχέσης, με την διοίκηση της "Φλα" να κάνει γνωστό πως ο Σαμπαόλι δεν θα βρίσκεται από εδώ και πέρα στο τιμόνι της ομάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα της σάμπα, ο Αργεντινός θα λάβει το ποσό του 1,8 εκατομμυρίου ευρώ ως αποζημίωση για την αποχώρησή του, σχεδόν 1,5 χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, με την Φλαμένγκο να "τρέχει" για να βρει το διάδοχό του (το ερχόμενο Σάββατο υποδέχεται την Μπαχία) και να βρίσκεται πολύ κοντά σε deal.

Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τίτε, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της σελεσάο να είναι ο εκλεκτός και να εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως το ακλόνητο φαβορί για να διαδεχτεί τον Σαμπαόλι στον πάγκο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ