ΑΡΗΣ

Τέλος ο Μπάγεβιτς

Τέλος ο Μπάγεβιτς
μπαγεβιτς παπαδοπουλος

Παρελθόν από τον Άρη ο Μπάγεβιτς. Ζωντανά η Συνέντευξη Τύπου του Λ. Σκόρδα στις 13:00 από το SPORT 24

Την αναπάντεχη (;) εξέλιξη την αποκάλυψε ο ίδιος ο "Ντούσκο" λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Βασικός λόγος της απόφασής του αυτής όπως τόνισε το ότι έλαβε χώρα στην "πρώτη" της Δευτέρας με τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων του Άρη σε βάρος του Αβραάμ Παπαδόπουλου.
"Έθεσα το πρωί την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης. Ούτε σαν προπονητής, ούτε σαν παλιός παίκτης δεν θα μπορούσα να μην υπολογίζω τον Αβραάμ, να μην είναι μαζί μας και να μην παίζει στα παιχνίδια όπως μου ζήτησαν από την διοίκηση.

Δεν θέλω να κατηγορώ κανέναν όμως η χθεσινή (30/6) μέρα ήταν δύσκολη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να λειτουργήσω και να προσφέρω αυτά που ήθελα πάρα πολύ"

, τόνισε ο Μπάγεβιτς στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και πρόσθεσε: "Είναι λυπηρό και για τον κόσμο και για τους παίκτες και τους εύχομαι να δουν όλοι την ομάδα τους ακόμη πιο ψηλά", για να καταλήξει: Η απόφασή μου είναι οριστική και μετά από όλα αυτά πως να αλλάξει η απόφασή μου.

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης είχε υπάρξει συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, και του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια αυτής ο "Ντούσκο" του εξέφρασε το γεγονός ότι δεν μπορεί να λειτουργεί κάτω από αυτές τις συνθήκες λέγοντάς του ότι θέλει να έχει στην διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο εν όψει της προσεχής αγωνιστικής περιόδου. Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης -όπως ήταν επόμενο- δεν έκανε δεκτή την παραίτηση του Μπάγεβιτς αλλά ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Ισπανού πρώην τεχνικού του Άρη Κίκε Ερνάντεθ ως πιθανού αντικαταστάτη του.

Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Μπάγεβιτς στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου κι ενώ η είδηση της παραίτησής του "έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία" η ομάδα του Άρη ξεκίνησε την προπόνησή της. Αυτή δεν έγινε κάτω από τις οδηγίες του "Ντούσκο" που ήταν με πολιτικά αλλά υπό αυτών του υπόλοιπο τεχνικού τιμ.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την Αργεντινή ακούστηκε εκ νέου το όνομα του επιθετικού Ντε Λόρτε ως μεταγραφικού στόχου του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν τελικώς το διαφαινόμενο φλερτ μετουσιωθεί σε γάμο.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: "Μετά την ανακοίνωση παραίτησης του προπονητή του Αρη Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αρης θα παραθέσουν εκτάκτως συνέντευξη Τύπου αύριο Τετάρτη, στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης"

.










TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ