ΑΕΚ

Τέλος ο Καλόν

Τέλος ο Καλόν
Καλόν

Παρελθόν από την Ένωση αποτελεί ο Μοχάμεντ Καλόν όπως ενημερώθηκε από τη διοίκηση

Χώρισαν...


Ο επιθετικός από τη Σιέρα Λεόνα αποτελεί παρελθόν ΑΕΚ κάτι που αποτελούσε κοινό μυστικό τις τελευταίες ημέρες στους Θρακομακεδόνες. Οι διοικούντες την Ένωση αποφάσισαν να μην προσφέρουν νέο συμβολαίο συνεργασίας στον Μοχάμεντ Καλόν με αποτέλεσμα ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ίντερ και Μονακό να μείνει ελεύθερος από τους "κιτρινόμαυρους" και να πρέπει πλέον να αναζητήσει αλλού τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Στο διαζύγιο του Καλόν με την ΑΕΚ σημαντικό ρόλο φέρεται να έπαιξαν τόσο οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη όσο και η άποψη του νέου τεχνικού του συλλόγου, Γιώργου Δώνη, που φαίνεται να μην επιθυμούσε την παραμονή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καλόν αποκτήθηκε ως ελεύθερος τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για έξι μήνες και στο διάστημα που αγωνίστηκε στην Ελλάδα σημείωσε 3 τέρματα σε 13 συμμετοχές.

Πρόταση για Παπασταθόπουλο

Η επιθυμία της Γουίγκαν για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου είναι δεδομένη. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από το "νησί" ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει πρόταση για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό.

Οι εξελίξεις στο θέμα της παραχώρησης του 19χρονου άσου αναμένεται να κρίνουν και την έκβαση στα μεταγραφικά σχέδια της ΑΕΚ, καθώς αν παραχωρηθεί τότε η "Ένωση" θα κινηθεί άμεσα για την ανεύρεση του διαδόχου του στο κέντρο της "κιτρινόμαυρης" άμυνας.

Ο Ότο Ρεχάγκελ συμπεριέλαβε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ουγγαρία.

Από Τετάρτη τα νεότερα

Παράταση μίας ημέρας πήρε το ραντεβού των Γεωργέα και Αλεξόπουλου με την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Πάντως όλα δείχνουν ότι οι υποθέσεις τους θα έχουν ευτυχή κατάληξη καθώς και οι δύο αμυντικοί επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην "Ένωση".

Στο προσκήνιο ο Μπασινάς

Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Άγγελου Μπασινά φέρεται να επιστρέφει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο διεθνής μέσος αναμένεται να αποχαιρετήσει την Μαγιόρκα το καλοκαίρι. Στην Ένωση τον θέλουν αλλά για τον ίδιο δεν είναι πρώτη προτεραιότητα.

Εκλογές εδώ και τώρα

Πρόωρες εκλογές επιθυμούν τα μέλη της "Original 21", που υπέγραψαν σχετικό ψήφισμα, ζητώντας την παραίτηση της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Οι εκλογές πάντως είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν τον Ιούνιο του 2009.

Ακολουθεί αναλυτικά το ψήφισμα:

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ORIGINAL 21 ξεκίνησε μία προσπάθεια αναγέννησης της Μάνας Α.Ε.Κ. με την εγγραφή νέων μελών στο σύλλογο, που μέχρι τότε ήταν ένα κλειστό club λίγων μελών. Σκοπός αυτής της προσπάθειας ήταν η αιμοδότηση του συλλόγου από νέα μέλη αλλά και η δραστηριοποίηση ενός μέρους του κόσμου της Α.Ε.Κ. για τα τμήματα της Ερασιτεχνικής που μέχρι τότε ήταν στην αφάνεια και στην ανυποληψία.

Πολλά αλλάξαν μέσα σ’αυτά τα 5 χρόνια. Είδαμε γενικές συνελεύσεις και εκλογικές διαδικασίες με εκατοντάδες άτομα. Είδαμε παλαιούς και νυν προέδρους της ΑΕΚ να περνανε το κατώφλι της Ερασιτεχνικής, είδαμε παλαίμαχους αθλητές του συλλόγου μας από όλα τα αθλήματα να ενδιαφέρονται, να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται. Από όποια πλευρά κι αν το δει κανείς η ενασχόληση τόσου κόσμου με την Μάνα ΑΕΚ μόνο καλό μπορεί να θεωρηθεί. Φτάσαμε αισίως στο 2008 και η προσπάθεια συνεχίζεται.

Σήμερα, δυστυχώς, ζούμε ένα απίστευτο πισωγύρισμα. Η σημερινή διοίκηση της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε όλο αυτό το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά με την κακοδιαχείριση των πόρων αλλά και του ονόματος της Α.Ε.Κ. οδηγεί το σύλλογο με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση.

Παρά το γεγονός ότι στηρίξαμε τη συγκεκριμένη διοίκηση με την ψήφο μας πρίν από 2 χρόνια, με λύπη διαπιστώνουμε ότι δε φάνηκε αντάξια των προσδοκιών μας αλλά και του ονόματος της Α.Ε.Κ. σε κανένα επίπεδο.

Συγκεκριμένα φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008 μετράμε :

1.Υποβιβασμός στην Α2 της ομάδας Βόλλευ των Αντρών

2.Υποβιβασμός στην Α2 και για το Γυναικείο τμήμα Βόλλευ

3.Μαρασμός των υπολοίπων τμημάτων (χάντμπολ, ποδηλασία, πυγμαχία)

4.Συσσώρευση χρεών σε παίκτες και προπονητές του συλλόγου στα περισσότερα τμήματα

5.Οικονομική Αδιαφάνεια (εδώ και 4 μήνες έχουμε ζητήσει και εγγράφως διευκρινίσεις σχετικά με τα χρέη και τη διαχείριση των οικονομικών πόρων του συλλόγου, χωρίς καμία απάντηση)

6.Η Α.Ε.Κ. έχει γίνει δέσμια των ταμειακών διευκολύνσεων της εκάστοτε διοίκησης

7.Μόνιμη στέγη για τα τμήματα του συλλόγου δεν έχει βρεθεί με αποτέλεμα να έχει καταντήσει η ΑΕΚ περιπλανόμενος θίασος

8.Καμία πρόοδος στο θέμα του Γηπέδου

9. Ανυποληψία από την πλευρά της Πολιτείας

10. Ασυνεννοησία και καμία συνεργασία με τις ΠΑΕ και ΚΑΕ Α.Ε.Κ.

Σαν ORIGINAL 21 βρισκόμαστε για ακόμα μία φορά στη δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και υπεύθυνη θέση να βγούμε μπροστά και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Δυστυχώς ούτε άρθρο 44 υπάρχει πια για να μας σώσει από τα συσσωρευμένα χρέη, ούτε μεγάλοι επιχειρηματίες και εφοπλιστές φαίνεται να συγκινούνται από το βόλλευ, την ποδηλασία και το στίβο της Α.Ε.Κ.

Με μεγάλη καθημερινή προσπάθεια βρίσκουμε, συγκεντρώνουμε και δραστηριοποιούμε ανθρώπους που να ενδιαφέρονται πραγματικά για την Μάνα Α.Ε.Κ. και όχι για τις διοικητικές της καρέκλες. Ανθρώπους που να χαρίζουν και όχι να δανείζουν στο σύλλογο. Ανθρώπους που να λύνουν προβλήματα και όχι να δημιουργούν συνεχώς καινούργια. Αναζητούμε μία νέα Διοίκηση που να ενώνει και όχι να διχάζει, μια Ερασιτέχνική Α.Ε.Κ. με οικονομική διαφάνεια, μια Α.Ε.Κ. πρωταγωνίστρια στους αγωνιστικούς χώρους σε όλα τα αθλήματα.

Και επειδή οι σωτήρες μας τελείωσαν, επειδή δεν μπορούμε να βρούμε έναν που να δίνει πολλά, θα βρούμε πολλούς που να δίνουν από λίγα. Και θα τα καταφέρουμε γιατί το όνομα της Α.Ε.Κ. είναι πολύ πιο μεγάλο από όλων μας.

Κύριε Ανατολιωτάκη και Κύριοι Διοικούντες την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ, σας ευχαριστούμε για τα όσα έχετε προσφέρει αυτά τα δύο χρόνια στην ομάδα μας αλλά αν αγαπάτε πραγματικά την Α.Ε.Κ. πρέπει να το αποδείξετε τώρα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σας έχετε φέρει το σωματείο στο χείλος της καταστροφής τόσο σε διοικητικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Καθε μέρα παραμονής σας στις καρέκλες που τόσο αγαπάτε, το μόνο που προσθέτουν στην αγαπημένη μας Α.Ε.Κ. είναι χρέη και ανυποληψία.

Σας καλούμε άμεσα να παραιτηθείτε.

Να ενεργήσετε για το καλό του Συλλόγου και όχι για το προσωπικό σας συμφέρον. Να μην αφήσετε το κατρακύλισμα της Α.Ε.Κ. να συνεχιστεί για ακόμα μία αγωνιστική σεζόν, δηλαδή μέχρι το τέλος της θητείας σας.

Τα μέλη της Α.Ε.Κ.








































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ