ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τέλος ο Γραμμόζης από την Καϊζερσλάουτερν

Ο Δημήτρης Γραμμόζης δίνει οδηγίες στο Χέρτα - Σάλκε
Ο Δημήτρης Γραμμόζης δίνει οδηγίες στο Χέρτα - Σάλκε 2021 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL

Δύο μήνες κράτησε η παρουσία του Δημήτρη Γραμμόζη στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν, αφού ο γερμανικός σύλλογος αποφάσισε το πρωί της Τετάρτης (14/02) να αποδεσμεύσει τον Έλληνα τεχνικό και να προσλάβει στη θέση του τον πολύπειρο Φρίντελ Φούνκελ.

Βραχύβιο αποδείχθηκε το πέρασμα του Δημήτρη Γραμμόζη από την Καϊζεσλάουτερν, καθώς μετά από δύο περίπου μήνες ο 45χρονος αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον γερμανικό σύλλογο.

Ο Έλληνας προπονητής ανέλαβε τις τύχες της ομάδας στις 3 Δεκεμβρίου του 2023 και πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της σε οκτώ παιχνίδια, με απολογισμό πέντε ήττες και τρεις νίκες. Αντικαταστάτης του θα είναι ο βετεράνος των πάγκων σε Bundesliga και Bundesliga 2, Φρίντελ Φούνκελ.

Στόχος του 70χρονου "ανθρώπου των ειδικών αποστολών" είναι να σώσει την ΚαΪζερσλάουτερν, η οποία μετά από 21 αγωνιστικές βρίσκεται με 21 βαθμούς στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ θα επιδιώξει να την οδηγήσει και στον πρώτο τελικού του γερμανικού Κυπέλλου μετά από το 2003.

Η Καϊζερσλάουτερν θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης στις 2 ή 3 Απριλίου τον νικητή του Ζααρμπρίκεν - Γκλάντμπαχ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ