ΑΡΗΣ

Τέλος ο Φλάβιο Πίντο

Τέλος ο Φλάβιο Πίντο
φλαβιο

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Φλάβιο Πίντο

Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ στην ανακοίνωση της αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλάβιο Ντε Σόουζα Πίντο. H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

O Πίντο δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικης ηγεσίας του συλλόγου και μάλιστα είχε διαμαρτυρηθεί για αυτό προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις. Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο Ραούλ Κούπερ που έδωσε την συγκατάθεση του.

Εκτός με Λεβαδειακό ο Αράνο

Στα αγωνιστικά, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποφάσισε ότι ο Κάρλος Αράνο θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (συμπλήρωσε 4 κίτρινες) στον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή κόντρα στον Πανιώνιο απών θα είναι ο τιμωρημένος Μεντί Ναφτί.

Tα εισιτήρια με Πανιώνιο


" Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε από το ARIS MOBILE η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής στις 16:45 στο Κλ. Βικελίδης κόντρα στον Πανιώνιο. Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ 1-3 15 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 2 20 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΕΣ 6-9 35 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ 7 (επίσημα) 50 ΕΥΡΩ
ΘΥΡΑ VIP 150 ΕΥΡΩ

Σημειώνεται ότι λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στην θύρα 9, για λόγους ασφαλείας, στην συγκεκριμένη θύρα δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών. Επίσης υπενθυμίζεται ότι στην θύρα 4 του σταδίου (το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ) θα φιλοξενηθούν 500 φίλοι της ομάδας του Πανιωνίου







".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ