ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Τέλος ο Αμανατίδης

Τέλος ο Αμανατίδης
Αμανατίδης INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί για τον Αγροτικό Αστέρα ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Ευόσμου. Ο Γιώργος Κούτσης φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Δεν θα συνεχίσει στον Αγροτικό Αστέρα ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος συναντήθηκε με τη διοίκηση και αποφασίστηκε να αποχωρήσει. Η εντός έδρας ήττα της ομάδας του Ευόσμου από τον Πιερικό οδήησαν στην έξοδο τον Θεσσαλονικιό προπονητή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αγροτικός ανέφερε: ''Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ευχαριστούν θερμά και ειλικρινά τον κ. Αμανατίδη για τη σκληρή δουλειά και τις έντονες προσπάθειες που κατέβαλε για να επιφέρει επιτυχή αποτελέσματα.

Η μεταξύ μας συνεργασία μπορεί να μην ευδοκίμησε στο βαθμό που όλοι επιθυμούσαν, αλλά ο ταλαντούχος τεχνικός αποχωρεί σαν φίλος και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας''.

Ο Γιώργος Κούτσης φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση για να διαδεχτεί τον Αμανατίδη στην τεχνική ηγεσία.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ