ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ

Τέλος η σεζόν για Κριπιντίρη στην Καλλονή

INTIME SPORTS

Ο Μιχάλης Κριπιντίρης υπέστη ρήξη χιαστών, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες μέρες και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της σεζόν θα μείνει ο Μιχάλης Κριπιντίρης με τον άσο της Καλλονής να έχει υποστεί ρήξη χιαστών και να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο εκ των αρχηγών του συλλόγου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες και η επιστροφή του στο γήπεδο υπολογίζεται σε έξι μήνες.

Πάντως αυτός δεν είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για την ΑΕΛΚ καθώς πρόβλημα στο αντιμετωπίζει ο Γκάσιτς, ενώ ενοχλήσεις στη γάμπα συνεχίζει να νιώθει ο Περόνε και η συμμετοχή του κόντρα στον ΟΦΗ είναι στον αέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ