ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Τέλος από τον πάγκο της PSV ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ

Τέλος από τον πάγκο της PSV ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ
@2022 PETER DEJONG/AP IMAGES

Λίγες μόλις ημέρες πριν το τελευταίο της παιχνίδι για τη φετινή σεζόν η Αϊντχόφεν ήρθε σε συμφωνία με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ για τη λύση της συνεργασίας τους.

Τον Μάρτιο του 2022 ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έλαβε το χρίσμα του πρώτου πρώτου προπονητή στην Αϊντχόφεν διαδεχόμενος τον Ρότζερ Σμιντ και κατόπιν έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ολλανδική ομάδα.

Δυστυχώς για τον ίδιο, όχι μόνο δεν μπόρεσε να το εξαντλήσει αλλά δεν τερμάτισε καν την πρώτη σεζόν, αφού λίγες ημέρες πριν από το τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το σύλλογο.

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/05) από τους διοικούντες τον σύλλογο, ωστόσο είχε παρθεί από την Τρίτη, με ανθρώπους της διοίκησης να έχουν ραντεβού με τον Φαν Νίστελροϊ και σε αυτό να διαπιστώνεται πως υπήρχαν σημαντικές διαφωνίες που δεν επέτρεπαν τη συνέχιση της συνεργασίας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 46χρονος προπονητής βρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης και εξήγησε στους παίκτες του πως δεν είχε τη στήριξη της διοίκησης, γεγονός που τον ώθησε στην πόρτα της εξόδου, με τον Φρεντ Ρούτεν να αναμένεται να εκτελέσει χρέη υπηρεσιακού την ερχόμενη Κυριακή (28/05) στο τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην Άλκμααρ.

TAGS ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ