ΚΥΠΡΟΣ

Τέλος από την ΑΕΛ Λεμεσού ο Σάββας Παντελίδης

Ο Σάββας Παντελίδης στον πάγκο του Ατρομήτου
Ο Σάββας Παντελίδης στον πάγκο του Ατρομήτου EUROKINISSI

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΛ Λεμεσού, καθώς ο σύλλογος της Κύπρου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας, μετά το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΛ Λεμεσού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Σάββα Παντελίδη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς ο 57χρονος τεχνικός θα καθοδηγήσει την ομάδα στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς με Δόξα και Εθνικός Άχνας.

Ο κυπριακός σύλλογος στην ανάρτησή του τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Η ανάρτηση της ΑΕΛ Λεμεσού: "Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της η συνεργασία με τον προπονητή μας κο. Σάββα Παντελίδη λύεται κοινή συνέναιση, μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου

Η ΑΕΛ θέλει να εκφράσει δημόσια τον σεβασμό της προς το πρόσωπο του κ. Σάββα Παντελίδη και ταυτόχρονα θέλει να τον ευχαριστήσει για την τεράστια προσπάθεια του, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή όπως ήταν τότε που ανέλαβε την ομάδα, καθώς επίσης και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στην μελλοντική του καριέρα.

Συμφωνήθηκε από κοινού ότι ο κ. Παντελίδης θα ολοκληρώσει κανονικά την σεζόν και θα είναι στον πάγκο στους τελευταίους δυο αγώνες με την ΔΟΞΑ και τον Εθνικό Άχνας".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ