ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Τελικός Κυπέλλου: Μετάθεση για Αύγουστο ή οριστική αναβολή λόγω μπάσκετ

Τελικός Κυπέλλου: Μετάθεση για Αύγουστο ή οριστική αναβολή λόγω μπάσκετ
24MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Τεράστιο πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με την διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και το Άρη. Ο λόγος; Το μπασκετικό Final Four.

Για άλλη μια φορά ένα τεράστιο εμπόδιο προκύπτει ως προς την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Το ματς έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου στον Βόλο, όμως οι διοργανωτές υπολόγισαν δίχως το μπάσκετ.

Κι αυτό διότι από 17 έως 19 Μαΐου έχει προγραμματιστεί να γίνει στη Λάρισα το Final Four της Elite League του μπάσκετ.

Η αστυνομία λοιπόν φοβάται να γίνουν οι δύο διοργανώσεις στη Θεσσαλία, με ταυτόχρονη παρουσία οργανωμένων οπαδών των ομάδων.

Στο Final Four της Elite League είναι πολύ πιθανό να προκριθούν Πανιώνιος και Ηρακλής που θα έχουν πολλούς οπαδούς στο πλευρό τους, άρα και εκδρομείς από Νέα Σμύρνη και Θεσσαλονίκη.

Με δεδομένο ότι το μπάσκετ έχει κερδίσει το δικαίωμα να κάνει αγώνες με κόσμο (7.000 ήταν στο Ηράκλειο για τον τελικό Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός), το πρόβλημα πηγαίνει στο ποδόσφαιρο.

Τελικός τον Αύγουστο ή κανένας Κυπελλούχος

Άρης και Παναθηναϊκός θέλουν τελικό με κόσμο και παρότι η αρχική απόφαση είναι για διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών, η αστυνομία επιμένει. Διότι όλες οι δυνάμεις της στη Θεσσαλία θα βρίσκονται στη Λάρισα, αφού αναμένονται οπαδοί και άλλων ομάδων.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο τελικός κινδυνεύει να μετατεθεί για τον Αύγουστο στο Βόλο, παρουσία οπαδών. Ως τότε άλλωστε θα έχουν γίνει και τα έργα που έχει ζητήσει η ΕΠΟ. Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος οριστικής αναβολής.

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, ο οποίος και θα λάβει την οριστική απόφαση, ενώ αναμένεται να γνωστοποιήσει και την απόφαση για την παραμονή ή όχι του Γκουστάβο Πογέτ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανό να μην έχουμε Κυπελλούχο για το 2024. Εκτός κι αν η Ομοσπονδία αποφασίσει να δώσει τον τίτλο σε μία από τις δύο ομάδες με κλήρωση.

Καλό μήνα...

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ