ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου Λουξ 2022: Ο Βιγιαφάνιες έγινε… οργανωτής εξέδρας και πανηγύρισε μαζί με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

EUROKINISSI

Εκστασιασμένος ο άσος του τριφυλλιού μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσε στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών και πανηγύρισε μαζί τους την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η λήξη του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ από τον Λαόθ έφερε έκρηξη χαράς στην ομάδα και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για την κατάκτηση του τροπαίου μετά από οκτώ χρόνια.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μάλιστα έτρεξε προς την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του τριφυλλιού, με τους οποίους έγινε μία “αγκαλιά”, πανηγυρίζοντας το Κύπελλο Ελλάδας.

Μαζί του και ο Μπαρτ Σένκεφελτ που τον ακολούθησε, φωνάζοντας και αυτός συνθήματα μαζί με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Εκστασιασμένος Λούκας Βιγιαφάνιες που έγινε... οργανωτής εξέδρας στο τέλος του αγώνα EUROKINISSI

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έγινε ένα με τους οπαδούς του τριφυλλιού EUROKINISSI

Βιγιαφάνιες και Σένγκεφελντ μια "αγκαλιά" με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ