ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας με 11 προσκλήσεις για κάθε ομάδα

Το Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών
ΟΑΚΑ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μόνο 100 άτομα θα παρευρεθούν στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, με τις φιναλίστ να δικαιούνται από 11 προσκλήσεις.

Με ελάχιστους προσκεκλημένους στις κερκίδες και χωρίς κόσμο αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό οδήγησε τις αρμόδιες αρχές στην απόφαση να επιτρέψουν μόνο 11 προσκλήσεις για κάθε μία από τις δύο φιναλίστ (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ) και 100 άτομα συνολικά στην κερκίδα.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου στις 21:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο και σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, θα εφαρμοστεί το πρωτόκολλο του περσινού τελικού που διεξήχθη Αύγουστο, μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Η ομοσπονδία θα έχει 40 προσκλήσεις δικές της, ενώ παρόντα θα είναι τα 17 μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής. Προς το παρόν, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ισχύει με τους 55 προέδρους των τοπικών Ενώσεων.

Λίγη ώρα αργότερα η ΕΠΟ έκανε γνωστό και με ανακοίνωση της πως δείχνει απόλυτο σεβασμό στους υφιστάμενους υγειονομικούς περιορισμούς αλλά τόνισε πως όλοι επιθυμούν την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα:

"Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τα μέλη της οποίας ενημερώθηκαν για τις πτυχές οργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 και ώρα 21:00 στο ΟΑΚΑ.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας και κατ’ επέκταση της ποδοσφαιρικής οικογένειας, τα μέλη της Ε.Ε. εξέφρασαν τον απόλυτο σεβασμό τους στους υφιστάμενους υγειονομικούς περιορισμούς, βάσει των οποίων θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας.

Άπαντες, πάντως, επανέλαβαν την άποψη που είχε εκφραστεί και προ ολίγων ημερών, δηλαδή την επιτακτική ανάγκη επιστροφής του ποδοσφαίρου στην κανονικότητα, η οποία σηματοδοτείται πρωτίστως από την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα".

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ