CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, UEFA: "Τα τουρνικέ μπλοκαρίστηκαν από οπαδούς με πλαστά εισιτήρια"

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Σταντ Ντε Φρανς
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Σταντ Ντε Φρανς 2022 AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Η UEFA έδωσε εξήγηση με ανακοίνωσή της για τις ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από το Σταντ Ντε Φρανς. Η Λίβερπουλ ζητάει έρευνα.

Ο τελικός του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ ξεκίνησε με καθυστέρηση. Έξω από το Σταντ Ντε Φρανς δημιουργήθηκαν ουρές, ενώ έπεσαν και δακρυγόνα.

Η UEFA με ανακοίνωσή της μίλησε για μπλοκαρισμένα τουρνικέ, εξαιτίας οπαδών με πλαστά εισιτήρια, ενώ οι Reds ζήτησαν έρευνα για τα τεκταινόμενα.

Η ανακοίνωση της UEFA:

"Τα τουρνικέ έξω από τις εξέδρες της Λίβερπουλ μπλοκαρίστηκαν από χίλιους οπαδούς, οι οποίοι αγόρασαν πλαστά εισιτήρια, τα οποία δεν λειτουργούσαν.

Αυτό δημιούργησε ουρές από οπαδούς που προσπαθούσαν να μπουν μέσα. Ως εκ τούτου, η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε 35 λεπτά για να μπορέσουν οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήρια να μπουν.

Οπαδοί έξω από το γήπεδο συνέχιζαν να μαζεύονται και μετά τη σέντρα, η αστυνομία τους διασκόρπισε με δακρυγόνα και τους ώθησε μακριά από το γήπεδο.

Η UEFA συμπάσχει με αυτούς που επηρεάστηκαν και θα εξετάσει περαιτέρω την υπόθεση με την γαλλική Αστυνομία και με τη γαλλική Ομοσπονδία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

"Είμαστε εντελώς απογοητευμένοι από τα ζητήματα στην είσοδο του σταδίου και την κατάρρευση της περιμέτρου ασφάλειας που αντιμετώπισαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Σταντ Ντε Φρανς.

Είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και οι φίλαθλοι δεν θα έπρεπε να βιώσουν τέτοιες σκηνές, των οποίων γίνομαι μάρτυρες σήμερα.

Έχουμε επίσημα αιτηθεί την έρευνα για τα αίτια αυτών των απαράδεκτων ζητημάτων".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ