CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Το φοβερό εικαστικό του Τσιμίκα με τον μικρό εαυτό του στο Παρίσι

Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022
Ο Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας με την Λίβερπουλ κόντρα στην Τσέλσι | 14 Μαΐου 2022 © 2022 IAN WALTON / AP IMAGED

Ο Κώστας Τσίμικας ανέβασε μέσω ένα Insta story το οποίο απεικονίζει τον εαυτό του ως ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ και ως παιδί σε ένα δωμάτιο που βρίσκεται στο Παρίσι, ενόψει του τελικού του Champions League (28/05, 22:00 COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24).

Ο Κώστας Τσιμίκας αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα υπέροχο εικαστικό με τον εαυτό του μικρό, ενώ βρίσκεται στο Παρίσι, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (28/05, 22:00 COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24).

Ο "Greek Scouser" έχει τον μικρό του εαυτό, ένα κασκόλ της Λίβερπουλ, την ελληνική σημαία και δύο σκυλιά του, ενώ στον τοίχο του έχει έξι αφίσες με τις καλύτερες στιγμές του στους "reds". Στα κάδρα του έχει τους δύο τίτλους που έχει κατακτήσει, αλλά και τα βραβεία MVP.

Το story του Κώστα Τσιμίκα:

Το εικαστικό του Κώστα Τσιμίκα
Το εικαστικό του Κώστα Τσιμίκα PRINT SCREEN: TSIMIKAS21 / INSTAGRAM


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ