CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Γάλλοι αστυνομικοί ταξιδεύουν σε Αγγλία και Ισπανία για τους φιλάθλους που θα κάνουν μήνυση

Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα για να μπουν στο Σταντ Ντε Φρανς
Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα για να μπουν στο Σταντ Ντε Φρανς PRINT SCREEN TWITTER

Πέντε Γάλλοι αστυνομικοί θα ταξιδέψουν σε Λίβερπουλ και Μαδρίτη για όσους φιλάθλους θέλουν να κάνουν μήνυση σχετικά με τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Ο απόηχος του τελικού Champions League 2021-2022 στο Σταντ ντε Φρανς δεν έχει κοπάσει, αφού η εκπεφρασμένη αποτυχία των διοργανωτών και όλων των εμπλεκομένων φορέων οδηγεί Γάλλους αστυνομικούς εκτός συνόρων!

Η γαλλική εφημερίδα Journal du Dimanche αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα πέντε Γάλλοι αστυνομικοί θα σταλούν σε Λίβερπουλ και Μαδρίτη για να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες με όσους φιλάθλους είχαν ταξιδέψει στο Παρίσι και επιθυμούν να ακολουθήσουν τη νομική οδό.

Ειδικές φόρμες θα είναι διαθέσιμες στις ιστοσελίδες της γαλλικής πρεσβείες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ισπανία και όταν συμπληρωθούν, θα σταλούν στην εισαγγελία του Μπομπινί στη Γαλλία.

Χιλιάδες Άγγλοι και Ισπανοί έμειναν εκτός γηπέδου διότι είχαν πάρει τη θέση τους μη κάτοχοι εισιτηρίων ή κάτοχοι πλαστών εισιτηρίων, ενώ άλλοι έπεσαν θύματα των επεισοδίων πριν από τη σέντρα του αγώνα, τα οποία προκλήθηκαν από τους κακούς χειρισμούς των αρμοδίων και την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας.

Συνολικά έχουν συλληφθεί 105 άτομα από τις γαλλικές αρχές, εκ των οποίων κρατούνται οι 39. Μέχρι την Τρίτη, τρεις εξ αυτών καταδικάστηκαν με ποινές φυλάκισης για κλοπές εις βάρος των φιλάθλων που επιχειρούσαν να μπουν στο γήπεδο.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ