ΠΑΟΚ

"Τελειώστε τον Αναστασιάδη μια για πάντα"

"Τελειώστε τον Αναστασιάδη μια για πάντα"
INTIME SPORTS

"Σκληρή" ανακοίνωση από 13 συνδέσμους του ΠΑΟΚ που επιτίθενται και σε Τζανδάρη-Κατσικά και κυρίως Σαλπιγγίδη.

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά το ταπεινωτικό 4-0 του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο έρχονται από 13 Σ.Φ. ΠΑΟΚ που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

Ζητούν, με πολύ καυστικό τρόπο, να "τελειώσει" μία για πάντα το κεφάλαιο Αναστασιάδης ("ο οποίος σπέρνει τη διχόνοια στους οπαδούς και "μολύνει" επανειλημμένως το ήδη "μολυσμένο" ποδοσφαρικό τμήμα") από τον ΠΑΟΚ, όπως και "παίκτες-παιδάκια" (αναφέρονται σε Τζανδάρη-Κατσικά) και "δημόσιοι υπάλληλοι" (Σαλπιγγίδης).

Ακόμη επιτίθενται στον Σαββίδη και τους Αγγελίδη-Βρύζα σημειώνοντας "υπεύθυνοι για όλα τα παραπάνω, είστε εσείς και μόνο εσείς. Επενδύσατε στην σιγουριά σας ότι ο λαός του ΠΑΟΚ αποτελείται από πρόβατα και νομίζατε ότι με κινήσεις όπως η έλευση Γκαρσία και Αναστασιάδη θα ενεργοποιούνταν η προσωπολατρία μικρής μερίδας οπαδών και δεν θα δεχόσασταν κριτική για τα εμφανή εκούσια λάθη σας". και προσθέτουν: "Τα εξιλαστήρια θύματα που ψάχνετε και τα πρόβατα, κύριοι της διοίκησης δεν υπάρχουν πια".

Τέλος, κάνουν λόγο για την χειρότερη χρονιά την τελευταία επταετίας και προσθέτουν: "Πάλι καλά που υπάρχουν τμήματα όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ και χάντμπολ που μας κάνουν περήφανος και αναδεικνύουν την ΠΑΟΚτσήδικη μαγκιά".

Την ανακοίμωση συνυπογράφουν οι παρακάτω σύνδεσμοι: Μακεδόνες, ΒΕΜ, Τριανδρία, Τούμπα, Ωραιόκαστρο, Πέραν, Καβάλα, Σέρρες, Έδεσσα, Γαλατάδες, Ξάνθη, Δεσκάτη, Καστοριά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ