ΤΣΕΛΣΙ

Τελειώνουν από την Τσέλσι οι Στέρλινγκ και Φέλιξ: Έμειναν εκτός λίστας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

(AP Photo/Kin Cheung)

Η Τσέλσι άφησε εκτός λίστας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Ζοάο Φέλιξ, καθώς γίνεται προσπάθεια εύρεσης ενδιαφερόμενων συλλόγων για να αποχωρήσουν άμεσα οι παίκτες από το Λονδίνο.

Οι δανεισμοί των Ραχίμ Στέρλινγκ και Ζοάο Φέλιξ σε Άρσεναλ και Μίλαν αντιστοίχως ολοκληρώθηκαν, με τους δύο παίκτες να επιστρέφουν στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Παρά ταύτα, η παρουσία τους στο Λονδίνο δεν αναμένεται να διαρκέσει για πολύ, καθώς ο Έντσο Μαρέσκα δεν τους υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Για αυτό τον λόγο, ο Ιταλός προπονητής τους άφησε εκτός λίστας για το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (15/6).

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τσέλσι αναζητά ενδιαφερόμενες ομάδας, προκειμένου να τους παραχωρήσει για ένα σεβαστό αντίτιμο.

Υπενθυμίζεται, πως ο 30χρονος Άγγος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027, ενώ ο Πορτογάλος μέχρι το 2031.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ