ΑΕΚ

Τελειώνει του Μίτσελ

Τελειώνει του Μίτσελ

Ο Μίτσελ "γουστάρει" να αγωνιστεί στην ΑΕΚ και την Τρίτη (11/1) αναμένεται να ολοκληρωθεί η πρώτη μεταγραφή της Ένωσης έστω και αν πρόκειται για 6μηνο δανεισμό του παίκτη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ εκτιμά ιδιαίτερα τον συμπατριώτη του, ενώ και εκείνος εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο "δικέφαλο".

Μάλιστα, οι εξελίξεις είναι με το μέρος της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ομάδας πιστεύουν ότι η συμφωνία θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπέρμιγχαμ και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε συμφωνία.

Το "πράσινο φως" φαίνεται να υπάρχει και από τον ίδιο και έτσι ο εξάμηνος δανεισμός του από την αγγλική ομάδα ίσως ολοκληρωθεί την Τρίτη (11/1) με τον παίκτη να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα.

Από 'κει και πέρα, υπάρχουν και σκέψεις για την απόκτηση του. Προς το παρόν, όμως, τα χρήματα που απαιτούνται για μια τέτοια κίνηση είναι απαγορευτικά για την... τσέπη της ΑΕΚ.

Ωστόσο, στην περίπτωση που δώσει αυτά που περιμένει ο Χιμένεθ, δεν αποκλείεται να γίνει η υπέρβαση και ο Μίετσελ να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ