ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τέλειωσε" του Αυλωνίτη στη Στουρμ Γκρατς

"Τέλειωσε" του Αυλωνίτη στη Στουρμ Γκρατς
Καλογιάννης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Αυλωνίτης είναι πολύ κοντά στη μετακόμισή του στο αυστριακό πρωτάθλημα, μια και το deal με την Στουρμ Γκρατς θα ολοκληρωθεί άμεσα. Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Sport24.gr που έκανε πρώτο αναφορά στο θέμα.

Εκτός των συνόρων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη Στουρμ Γκρατς και οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως το "ok" έδωσε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα τον δανείσει για το επόμενο εξάμηνο στους Αυστριακούς.

Ο Χαλκιδαίος στόπερ δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε στην ομάδα του Πειραιά, με αποτέλεσμα να είναι θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί στη Στουρμ Γκρατς. Βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα ήθελε να τον κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά η θέληση του παίκτη να πάρει παιχνίδια στα πόδια του έκαμψε τις αντιρρήσεις του Πορτογάλου τεχνικού.

Μέσα στις προσεχείς μέρες, λοιπόν, ο ύψους 1.90 στόπερ θα αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους" και το καλοκαίρι οι δύο ομάδες θα διαπραγματευτούν εκ νέου για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει το βράδυ της Παρασκευής (29/1) το ενδιαφέρον των Αυστριακών για τον Τάσο Αυλωνίτη.

Ο Ευβοιώτης πήγε το Σάββατο (30/1) στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο, μια και θα ενσωματωθεί το επόμενο διάστημα στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ