ΑΡΗΣ

Τεχνικός διευθυντής ο Κολτσίδας

Τεχνικός διευθυντής ο Κολτσίδας
Κολτσιδας

Στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της β' ομάδας και στους νέους θα βρίσκεται ο Γιώργος Κολτσίδας

Ο αρχηγός των κιτρινών θα αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στην δεύτερη ομάδα, αλλά και στην ομάδα των Νέων, καθώς από τη νέα σεζόν θα διεξάγεται και πρωτάθλημα με ομάδες Νέων (ποδοσφαιριστές ηλικίας 16-18 ετών).
Μετά λοιπόν από τον Πέτρο Πασσαλή που είναι ο υπεύθυνος όλων των τμημάτων υποδομής, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αποσύρεται από την ενεργό δράση φορώντας τη φανέλα του Αρη, θα συνεχίσει την καριέρα του στο σύλλογο.

Κολτσίδας: "Καινούργια σελίδα"


"Είναι μία νέα πρόκληση για μένα μετά από μία ποδοσφαιρική καριέρα στα κίτρινα. Είναι μία καινούργια σελίδα και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΠΑΕ και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την απόφασή τους να παραμείνω στην ομάδα.

Υπάρχει πλούσιο υλικό στα τμήματα υποδομής του Αρη, πολλά παιδιά με όρεξη να παίξουν ποδόσφαιρο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε το ρόστερ του Αρη με ταλέντα από τα φυτώρια της ομάδας",

δήλωσε ο Γιώργος Κολτσίδας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

Ο Γιώργος Κολτσίδας σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, καταγράφοντας με τη φανέλα του Αρη 369 συμμετοχές και 12 γκολ. Εχει παίξει σε 255 αγώνες Α΄εθνικής (9 γκολ), σε 50 αγώνες Β΄εθνικής, σε 53 αγώνες κυπέλλου (2 γκολ) και 11 ευρωπαϊκούς αγώνες (1 γκολ).






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ