ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τεχνικός διευθυντής Μπέτις: "Με τον Παπασταθόπουλο επετεύχθη ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή"

Τεχνικός διευθυντής Μπέτις: "Με τον Παπασταθόπουλο επετεύχθη ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή"
Παίκτης της Μπέτις ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023/2024 REAL BETIS BALOMPIE TWITTER

Την πεποίθηση ότι ο Παπασταθόπουλος είναι ο ιδανικός παίκτης για να αντικαταστήσει τον τραυματία Μπαρτρά εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, Ραμόν Πλανές, προσθέτοντας ότι οι ιατρικές εξετάσεις του Έλληνα διεθνή έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Από το βράδυ της Πέμπτης (26/10) ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί τον νέο κεντρικό αμυντικό της Μπέτις, με τον Έλληνα διεθνή να καλείται να αντικαταστήσει τον τραυματία Μπαρτρά.

Μετά από ένα deal που πέρασε από "σαράντα κύματα", ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προσγειώθηκε χθες στη Σεβίλλη και αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Μπέτις, Ραμόν Πλανές, έδειξαν ότι ο 35χρονος αμυντικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση, στη συνέχεια υπέγραψε με τον σύλλογο της La Liga μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023/2024.

Την ευχαρίστησή του για την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Παπασταθόπουλου και την αισιοδοξία του ότι ο Έλληνας διεθνής θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό την ισπανική ομάδα, εξέφρασε μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης της Μπέτις με 1-0 κόντρα στον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο.

"Θα συνεισφέρει πολύ στην ομάδα μας, με έναν σημαντικό τρόπο. Θα μας ενισχύσει και πιστεύω ότι ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή επετεύχθη. Όταν ο Μπαρτρά τραυματίστηκε, καταλάβαμε ότι έπρεπε να υπογράψουμε έναν κεντρικό αμυντικό και μάλιστα έναν καλό κεντρικό αμυντικό. Με αυτά τα δεδομένα δεν ήταν εύκολο και σε συνδυασμό με το σημερινό ματς (σ.σ.: χθεσινό) στην Κύπρο τα πράγματα περιπλέχθηκαν. Αλλά είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, είναι ήδη στη Σεβίλλη και αύριο θα είναι στη διάθεση του προπονητή", τόνισε συγκεκριμένα ο Ραμόν Πλανές.

Κλείνοντας, πρόσθεσε ότι "πέρυσι έπαιξε πολλά παιχνίδια, κάτι που εκτιμήσαμε και είναι ένας έμπειρος παίκτης που έρχεται να βοηθήσει. Οι ιατρικές εξετάσεις του Σωκράτη ήταν πολύ θετικές, είναι σε καλή κατάσταση. Του λείπει ο ρυθμός αγώνα, αλλά είναι σωματικά καλά".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΠΕΤΙΣ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ