ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ταξίδι στην Ισπανία για τον Μίτσελ

Ταξίδι στην Ισπανία για τον Μίτσελ

Ο Γιάννης Βρέντζος αναμένεται στην Ισπανία την Τρίτη ή την Τετάρτη, προκειμένου να μιλήσει με τον Μίτσελ και να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών. Θετικός ο Ισπανός, που αν "κλείσει" θα πιάσει αμέσως δουλειά.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Ραφίκ Τζιμπούρ, στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στο θέμα του προπονητή με πρώτη προτεραιότητα τον Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του συλλόγου, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως είναι σε καλό σημείο, όμως απομένει να τα πουν από κοντά για να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Άνθρωποι του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Γιάννης Βρέντζος, (πιθανότατα) μαζί με τον Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, αναμένεται να βρεθούν στην Ισπανία σήμερα ή αύριο, προκειμένου να συζητήσουν με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης και η υπόθεση να μπει στην τελική ευθεία.

Οι Πειραιώτες είναι αισιόδοξοι για την έκβαση των συζητήσεων με τον Μίτσελ και φαίνονται έτοιμοι να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να τον φέρουν στον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως από τον Ολυμπιακό διαψεύδουν τα σενάρια που αναφέρουν πως ο Ισπανός θα συμφωνήσει με την ομάδα τώρα, αλλά θα πιάσει δουλειά το καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ