ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Τάσος Μπακασέτας: Αυτή είναι η νέα βελτιωμένη πρόταση της Τράμπζονσπορ για συμβόλαιο μέχρι το 2027

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Την ύστατη προσπάθεια κάνει η Τράμπζονσπορ για να κρατήσει τον Τάσο Μπακασέτα στο δυναμικό της, με τη διοίκηση του συλλόγου να προσφέρει στον Έλληνα διεθνή τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που κυμαίνονται στα 2.200.000 ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Δεν παρατάει τις προσπάθειες να μεταπείσει τον Τάσο Μπακασέτα η Τράμπζονσπορ, καθώς ο τουρκικός σύλλογος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sporx, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης με χρονικό ορίζοντα το 2027 στον Έλληνα διεθνή.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις, με το μέλλον του να φαίνεται πως βρίσκεται μακριά από την Τραπεζούντα. Ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας δεν το βάζει κάτω, αφού η τρίτη πρόταση εκτινάσσει τις ετήσιες αποδοχές του Μπακασέτα από το 1,5 εκατ. ευρώ στα 2.200.000, χωρίς σε αυτά να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Αυτό που μένει, πλέον, είναι να φανεί αν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα μείνει πιστός στη μέχρι τώρα διάθεσή του να αναζητήσει νέο ποδοσφαιρικό προορισμό, εν όψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού του 2024.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ