CHAMPIONS LEAGUE

Ταρεμί: "Η Τσέλσι δεν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό του Champions League"

Ο Μεχντί Ταρεμί με τη φανέλα της Πόρτο κόντρα στη Γιουβέντους
Ο Μεχντί Ταρεμί με τη φανέλα της Πόρτο κόντρα στη Γιουβέντους © 2021 LUCA BRUNO / ASSOCIATED PRESS

Ο Μεχντί Ταρεμί θεωρεί ότι η Τσέλσι δεν άξιζε να προκριθεί στον τελικό του Champions League, καθώς θεωρεί ότι η Πόρτο θα μπορούσε να αποκλείσει τους Λονδρέζους στα προημιτελικά, ενώ έχρισε φαβορί την Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Μεχντί Ταρεμί σε δηλώσεις του στο "Mehr" ανέφερε ότι η Τσέλσι δεν αξίζει να βρίσκεται σήμερα (29/05, 22:00, Cosmote 1 - ΕΡΤ1- LIVE SPORT24) στο "Ντραγκάο" του Οπόρτο στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του αν έπαιζε πιο έξυπνα, θα μπορούσε να τους αφήσει εκτός διοργάνωσης από τα προημιτελικά.

Αντίθετα ο Ιρανός μέσος, ο οποίος πέτυχε ένα φανταστικό ψαλιδάκι κόντρα στους "μπλε", μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους "πολίτες", τους οποίους οι δράκοι αντιμετώπισαν στη φάση των ομίλων, μαζί με τον Ολυμπιακό και τη Μαρσέιγ.

Ο Ταρεμί ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η Τσέλσι δεν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό. Αν ήμασταν πιο έξυπνοι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Κόντρα στη Σίτι τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά, θα είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης".

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τσέλσι: "Κράτησα ότι έκανα χαρούμενους τους ανθρώπους μου με αυτό το γκολ με ψαλιδάκι. Αν παίρναμε την πρόκριση, θα ακολουθούσαν πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Ο προπονητής με είδε να το ανεβάζω στο Instagram. Του είπα αν ο στόχος μου ήταν αυτός, δεν θα έτρεχα να πιάσω την μπάλα για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα και να προκριθούμε. Δεν με επέκρινε, απλά ανέφερε ότι το ανέβασα στο Instagram".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΠΟΡΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ