ΑΕΚ

Τάνκοβιτς: "Είμαστε στεναχωρημένοι, δεν μπορούμε να δεχθούμε το σκορ"

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League Interwetten
Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουάμερ Τάνκοβιτς τόνισε μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ότι άπαντες στην ομάδα του είναι πικραμένοι για την ήττα, ενώ υπογράμμισε ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 14η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Μουάμερ Τάνκοβιτς στις δηλώσεις του μετά απ' το τέλος της αναμέτρησης στη Nova υποστήριξε ότι άπαντες στην ομάδα είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι, ενώ στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των Σιμόες και Μάνταλου.

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης τόνισε επίσης ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη. Όσον αφορά στις αλλαγές που φέρνει ο Μανόλο Χιμένεθ, ανέφερε ότι πλέον η ΑΕΚ δουλεύει περισσότερο την αμυντική της λειτουργία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάνκοβιτς:

Για το ματς: "Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, πικραμένοι. Δεν μπορούμε να δεχθούμε αυτό το 3-0. Αν είχαμε σκοράρει στις ευκαιρίες μας με τον Σιμόες ή τον Μάνταλο, πιθανόν το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Όταν δεν κάνεις γκολ και κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί".

Για την εικόνα της ΑΕΚ: "Αυτό που ξέρω είναι ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είχαμε θετική ενέργεια πριν το ματς. Ο προπονητής προσπάθησε. Δεν μπορούμε όμως να φεύγουμε με τέτοιο σκορ απ’ αυτό το γήπεδο. πρέπει να βρούμε τη δυναμική για τη συνέχεια. Είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι. Όχι να κλαιγόμαστε, αλλά να προσπαθήσουμε".

Για την ψυχολογία της Ένωσης και τη συνέχεια: "Είναι πολύ δύσκολο. Εμείς είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχει διάθεση να γίνει αλλαγή. Δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη, αλλά πρέπει άμεσα να το παλέψουμε και να το καταφέρουμε".

Για την απόδοσή του: "Σίγουρα και μπορώ να δώσω περισσότερο. Μπορώ να βοηθήσω. Ίσως θα με βοηθούσε να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Απ’ την πλευρά μου όποτε μου ζητηθεί, θα δίνω το 100% του εαυτού μου. Σίγουρα μπορώ περισσότερο".

Για τον Μανόλο Χιμένεθ και τις αλλαγές που φέρνει: "Είναι σχετικά νωρίς ακόμη. Είναι μία εβδομάδα εδώ ο νέος προπονητής. Θέλει χρόνο. Δουλεύουμε περισσότερο στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Θα πάει καλά πιστεύω, αλλά θέλει χρόνο".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ