ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τάκης Οικονομόπουλος για Έβερτον: "Παίρναμε εισιτήρια και τα δίναμε στον κόσμο"

Ο Τάκης Οικονομόπουλος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία
Ο Τάκης Οικονομόπουλος στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Σήμερα (24/03) συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, ένα βήμα πριν προκριθεί στο Γούεμπλεϊ. Ο Τάκης Οικονομόπουλος εξιστορεί πώς βίωσε το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η φετινή χρονιά έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Παναθηναϊκό, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ, όταν οι πράσινοι έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όπου γνώρισαν την ήττα από τον Άγιαξ με 2-0.

Σαν σήμερα στις (24/03) ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε την Έβερτον για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και η λευκή ισοπαλία τους χάρισε την πρόκριση, λόγω του 1-1 του πρώτου αγώνα στο Μερσεϊσάιντ.

Μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω δημοσίευσής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτει την ατάκα του Τάκη Οικονομόπουλου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: "Γίνονταν ο χαμός γι’ αυτό το ματς. Όλοι ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο. Παίρναμε εισιτήρια και δίναμε στον κόσμο".

α αγοράζαμε εμείς και νόμιζαν ότι τα παίρναμε τζάμπα με αποτέλεσμα να χάνουμε λεφτά από την τσέπη μας για να δώσουμε εισιτήρια στον κόσμο! Θα γέμιζε εύκολα το Ολυμπιακό Στάδιο τότε".

Οι Πράσινοι ετοιμάζουν ένα ντοκιμαντέρ με αφορμή τη συμπλήρωση των 50 χρόνων από τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πορεία ελληνικής ομάδας, το οποίο θα προβληθεί στις 2 Ιουνίου.

Εδώ ορισμένα στιγμιότυπα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ