ΑΕΚ

Τα βρήκε με την Τριγλία για Σβαρνά η ΑΕΚ

INTIME SPORTS

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Τριγλία Ραφήνας είναι η ΑΕΚ μετά τη νέα επαφή των δύο πλευρών την Τετάρτη και κάνει άμεσα δικό της τον ταλαντούχο αμυντικό για τον οποίο μπήκε σφήνα ο ΟΣΦΠ. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Μια ακόμα συνάντηση είχαν την Τετάρτη το πρωί οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της Τριγλίας Ραφήνας ώστε να υπάρξει ο δεύτερος κύκλος συζητήσεων. Η Ένωση έφτασε το ύψος των απαιτήσεων που είχε η Τριγλία Ραφήνας και πλέον πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του Σταύρου Σβάρνα στην ΑΕΚ.

Ο 16χρονος αμυντικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Πάτρα με την Εθνική Παίδων, ωστόσο και η δική του πλευρά είναι ενήμερη και συμφωνεί σε όλα. Μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει βρεθεί η χρυσή τομή και ουσιαστικά ο Σβάρνας να ανήκει στην Ένωση.

Οι όροι της συμφωνίας

Σύμφωνα με τα όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24 οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει ώστε η Τριγλία να πάρει αρχικά ένα ποσό κοντά στις 20.000 ευρώ για την ελευθέρας του ποδοσφαιριστής. Επίσης ο σύλλογος της Ραφήνας θα κρατήσει το 5% σε περίπτωση μεταπώλησης του νεαρού άσου ενώ η ΑΕΚ θα διαθέσει και ποδοσφαιρικό υλικό για την πρώτη ομάδα της Τριγλίας.

Σε ότι έχει να κάνει με τον παίκτη θα έχει να παίρνει τον μισθό του αλλά και ένα δώρο με την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Η… πόρτα στον Ολυμπιακό

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με το που έμαθαν στον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σβαρνά ο Γιώργος Αμανατίδης επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Τριγλίας και ζήτησε να έχει τον τελευταίο λόγο. Η εμμονή του πατέρα του νεαρού άσου να πάει ο γιος του στην ΑΕΚ επειδή τον επέλεξε ο Μπάγιεβιτς ήταν τέτοια όμως που δεν συζητούσε τίποτα άλλο και έτσι ο Ολυμπιακός έφαγε πόρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ