REX TIPS

Τα "θηρία" του Euro μπαίνουν στη μάχη

Τα "θηρία" του Euro μπαίνουν στη μάχη
PHOTO CREDITS: AP PHOTO/DARKO BANDIC

Στην μάχη του Euro μπαίνουν οι ομάδες του έκτου Ομίλου και ο Rex μοιράζεται τις σκέψεις του για τα ματς.

Γειά είμαι ο Rex και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Στη μάχη μπαίνουν οι παικταράδες. Θα παρακολουθήσουμε Ρονάλντο, Φερνάντες, Εμπαμπέ, Πογκμπά, Μπενζεμά, Χάβερτζ, Βέρνερ, Μίλερ, μιλάμε για 4 ώρες απόλαυσης. Δεν ξέρω αν σας είπα, ξεκίνησα να βλέπω ποδόσφαιρο για να κερδίσω την προσοχή του φίλου μου του Αλέξανδρου, όμως πλέον έχει γίνει το αγαπημένο μου χόμπι. Οι φίλοι μου στο πάρκο, ο Αζάρ, ο Ρούλης και η όμορφη μου Ρενέ με έχουν χάσει, τους έχω δώσει ραντεβού για τις 12 Ιουλίου, που τελειώνει η διοργάνωση. Να πω την αλήθεια μου έχει λείψει λίγο η Ρενέ, αλλά θα σας πω ένα μυστικό. Οι γυναίκες καλύτερα να σε αναζητούν, παρά να σε βαριούνται.

Ο τρόπος για να περάσουν και οι τρεις

Ξεκινά λοιπόν ο όμιλος "φωτιά". Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία στον ίδιο όμιλο, είναι να τους λυπάσαι τους κακόμοιρους τους Ούγγρους. Πώς να αντέξουν απέναντι στα θηρία. Οι φίλοι του Αλέξανδρου δεν έχουν ιδέα, πιστεύουν πως θα φαγωθούν οι τρεις μεγάλοι μεταξύ τους, ακούω τις αναλύσεις που κάνουν και γελάω, ψάχνουν να βρουν ποιος από τους τρείς θα μείνει έξω. Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν θα αποκλειστεί κανένας.

Οι ομάδες είναι 24, στην επόμενη φάση περνάνε 16, δηλαδή οι 2 πρώτοι και οι 4 καλύτεροι τρίτοι. Θυμίζω πως το προηγούμενο Ευρωπαϊκό το πήραν οι Πορτογάλοι, που στους 16 πέρασαν με τρεις ισοπαλίες. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι τρίτοι που έχουν 4 βαθμούς, είναι σχεδόν αδύνατον να μην συνεχίσουν στην διοργάνωση. Ποιος είναι λοιπόν ο δρόμος για να γίνει ακόμα πιο σίγουρη η πρόκριση; Καθαρές νίκες επί της Ουγγαρία και ισοπαλίες με γκολ, στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έτσι δημιουργείται μία πραγματικότητα που εξασφαλίζει, πως ο τρίτος που θα προκύψει από τον όμιλο, θα περάσει στην επόμενη φάση.

Το να κερδίσουν οι Πορτογάλοι με διαφορά μεγαλύτερη από ένα γκολ τους Ούγγρους, δηλαδή με ασιατικό χάντικαπ -1,5 δίνεται σε απόδοση 2,35 στην Stoiximan.

Στο παιχνίδι της Γαλλίας-Γερμανία η ισοπαλία με σκορ 1-1 δίνεται στην Stoiximan σε απόδοση 6,20, ενώ με σκορ 2-2 σε απόδοση 15,00.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS REX TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ