ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα τέσσερα δεδομένα για τεχνικό διευθυντή

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ   (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
Ουζουνίδης ICON

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή για να καλύψει τη θέση που άφησε κενή ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ποιοι δεν "παίζει" να αναλάβουν, τι θα γίνει μέχρι να βρεθεί; Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Η πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό για το κενό που άφησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος πρέπει να θεωρείται δεδομένη και ήδη στο τριφύλλι έχουν αρχίσει το ψάξιμο για να βρεθεί ο διάδοχος του και ο άνθρωπος που θα αναλάβει να τρέξει μαζί με τον Ουζουνίδη το "πράσινο καράβι".

Υπάρχουν όμως και δυσκολίες στο συγκεκριμένο εγχείρημα που μπορεί να πάνε πίσω την υπόθεση. Μέχρι τότε όμως η ομάδα του τριφυλλιού πρέπει άμεσα να τρέξει κάποιες εξελίξεις, αποχωρήσεις, μεταγραφές και ο χρόνος πλέον τρέχει εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα τέσσερα δεδομένα που ισχύουν για την υπόθεση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και το ποιοι δεν "παίζει" να αναλάβουν παρά το γεγονός ότι ήδη το όνομα τους κυκλοφορεί στα ρεπορτάζ του τριφυλλιού.

1) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Αρχικά στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση με το που έγινε γνωστή η παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου πως πρέπει σίγουρα να υπάρξει αντικαταστάτης και να μην πάει η ομάδα μόνο με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως έγινε στην περίπτωση του Αντρέα Στραματσόνι όταν είχαν αποχωρήσει οι Φύσσας, Βόκολος.

Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που δεν το θέλει και ο 48χρονος τεχνικός ο οποίος από την πρώτη στιγμή που είχε αναλάβει τον Παναθηναϊκό είχε σημειώσει ότι θέλει έναν άνθρωπο μαζί του που θα κανονίζει τις μεταγραφές, τις αποχωρήσεις και θα έχει ενεργό ρόλο ως τεχνικός διευθυντής. Για αυτό και τότε είχε έρθει ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

2) ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης όμως θα περάσουν κάποιες μέρες και σε αυτό το διάστημα ο Έλληνας προπονητής θα έχει κάποιες αυξημένες αρμοδιότητες. Πέρα από το να υποδείξει κάποιους παίκτες δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κάνει και ο ίδιος τις συζητήσεις μαζί τους.

Κάτι ανάλογο εξάλλου είχε κάνει και με την περίπτωση του Κουρμπέλη τον περασμένο Δεκέμβριο έχοντας κάνει ο ίδιος τις πρώτες επαφές με τον Λυμπερόπουλο να ολοκληρώνει εν συνεχεία το "deal".

3) ΔΕΝ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΟΙ ΦΥΣΣΑΣ, ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος αποτελεί παρελθόν ήδη κάποια ονόματα που έχουν περάσει από αυτή τη θέση άρχισαν να "παίζουν" στα πράσινα ρεπορτάζ. Ο λόγος για τους Νταμπίζα, Φύσσα και Βόκολο. Κανένα απ' αυτά τα τρία ονόματα όμως δεν "παίζει".

Ο Τάκης Φύσσας μπορεί να είναι στέλεχος του Παναθηναϊκού, ως τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, και εκεί θέλει να παραμείνει. Τουλάχιστον με βάση τα όσα μετέφερε σε ανθρώπους του τριφυλλιού στην διάρκεια της Παρασκευής. Έχει αρχίσει ένα έργο που θέλει να το συνεχίσει και να βοηθήσει μέσω της ακαδημίας και την πρώτη ομάδα. Ούτε ο Λεωνίδας Βόκολος είναι διατεθειμένος ακόμα και αν του γίνει πρόταση να αφήσει την Σπάρτα Πράγας για να γυρίσει στους πράσινους.

4) ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ

Βέβαια υπάρχουν και αρκετές δυσκολίες για το συγκεκριμένο εγχείρημα. Αρχικά είναι το μπάτζετ το οποίο είναι μικρό και δεν προσφέρει την δυνατότητα σε όποιον έρθει να δράσει όπως θα ήθελε. Δεύτερον πως η όποια προεργασία μέχρι τώρα και όποιες επαφές είχαν γίνει από το Νίκο Λυμπερόπουλο.

Άρα όποιος και αν έρθει θα θέλει κάποιο χρονικό διάστημα για να μπει στην ομάδα και να κινηθεί προς τις σωστές κατευθύνσεις περιορίζοντας τα λάθη στο ελάχιστο. Άλλωστε στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και δη από τη στιγμή που τα πράγματα έχουν στενέψει επικίνδυνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ